Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Giorgia Meloni, devastată: „Relația mea se încheie aici“. Premierul Italiei se desparte de partenerul său după comentariile sexiste ale acestuia la TV
WhatsApp
Premierul Italiei, Giorgia Meloni a declarat vineri că s-a despărțit de partenerul său, jurnalistul de televiziune Andrea Giambruno, care a atras critici în ultimele săptămâni pentru comentarii sexiste făcute în direct.

"Relația mea cu Andrea Giambruno, care a durat aproape 10 ani, se încheie aici", a scris Meloni pe Facebook. "Drumurile noastre au deviat de ceva timp și a venit momentul să recunoaștem acest lucru", a adăugat ea, porivit Reuters. 

Cuplul are o fetiță. Fiica lor are șapte ani.

Giambruno este prezentatorul unui program de știri difuzat de Mediaset, care face parte din grupul media MFE deținut de către moștenitorii regretatului Silvio Berlusconi, fostul premier și aliat al lui Meloni.

În comentariile difuzate, Giambruno este auzit întrebând dacă poate "să-și atingă pachetul" în timp ce vorbește, întrebând pe cineva dacă este singur și invitând o femeie să ia parte la o partidă în trei.

"Îi mulțumesc pentru anii splendizi pe care i-am petrecut împreună, pentru dificultățile prin care am trecut și pentru că mi-a dăruit cel mai important lucru din viața mea, care este fiica noastră Ginevra", a adăugat Giorgia Meloni.

Despărțirea survine după ce Giambruno i-a provocat lui Meloni o serie de ipostaze jenante politice recente, printre care a făcut remarci controversate potrivit cărora tinerele femei ar putea evita violul dacă nu se îmbată și a comparat migrația cu mișcarea animalelor.

Meloni și Giambruno s-au cunoscut în 2015 pe platoul de filmare al unui program de televiziune. Giambruno era scenarist pentru emisiune, iar Meloni era invitată.

2. -imagine fara descriere- (giorgia.PNG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel