Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gina Pistol, victima unei înșelăciuni pe Internet. Vedeta a încremenit când a văzut poza: "E făcută în Photoshop. Wtf!"
WhatsApp
Gina Pistol, una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din România, a fost recent victima unei înșelăciuni online. Când a văzut poza folosită de escroci, Gina Pistol pur și simplu a încremenit. Ulterior, a și postat pe rețelele de socializare cerând lămuriri.

în ultimii ani, Gina Pistol a cucerit publicul din România prin frumusețea și sensibilitatea sa, emisiunile pe care le-a prezentat fiind printre cele mai vizionate de către public. Mai mult, ea a devenit recent și mămică, fiind într-o legătură de iubire extrem de strânsă cu Smley. Însă dacă în plan personal lucrurile stau bine, iată că pot apărea neplăceri pe multe alte planuri. 

Crăciunul în acest an a venit cu un cadou extrem de neplăcut pentru Gina Pistol. Prezentatoarea a fost victima unor escroci care i-au folosit imaginea pentru a promova un produs pentru slăbit. Partenera de viață a lui Smiley nu doar că nu a știut de acest lucru, dar cum a văzut pozele și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare de ceea ce s-a petrecut și că poza postată a fost editată, astfel încât să pară că ea promovează acele capsule.

"Poate mă contactează și pe mine cineva de la acest brand ca să-mi explice cum au decis să-mi folosească pozele/ imaginea fără acordul meu. Plus că această poză este făcută în photoshop. Wtf”, a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Imediat ce a descoperit că imaginea i-a fost folosită fără acordul său, Gina Pistol și-a sunat avocatul.

Escrocii au folosit o fotografie cu ea în perioada în care avea câteva kilograme în plus. În plus, aceștia s-au folosit și de un interviu imaginar în care prezentatoarea povestea cum a putut să slăbească cu ajutorul pastilelor și a renunțat la nutriționiști. Totul pentru profit.

gina-pistol-victima-unor-escroci

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel