Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gigi Becali refuză să-l ajute pe Irinel Columbeanu după ce acesta a ajuns la azil: "Unde îi sunt toți banii? Să-l ajute femeile din viața lui"
WhatsApp
Irinel Columbeanu, cunoscut pentru viața sa bogată și aventuroasă, a ajuns într-o situație dramatică, locuind acum într-un azil. Și, deși mulți ar fi așteptat ca cunoscuți să îi sară în ajutor, Gigi Becali, altă personalitate notorie din România, nu pare pregătit să îl ajute, lăsând această sarcină în mâinile „femeilor din viața lui”.
Gigi Becali refuză să-l ajute pe Irinel Columbeanu după ce acesta a ajuns la azil: "Unde îi sunt toți banii? Să-l ajute femeile din viața lui" / Foto: Captură video youtube

Gigi Becali a comentat recent situația dificilă a lui Irinel Columbeanu, recunoscând că îi pare rău de cum a ajuns fostul om de afaceri și vedetă TV. Cu toate acestea, Becali s-a arătat reticent în ceea ce privește acordarea de asistență financiară, susținând că Monica Gabor și fiica lui Columbeanu ar trebui să fie cei care să îl ajute.

 

Becali nu a oferit detalii cu privire la starea financiară a lui Columbeanu

 

Becali a menționat conform Prosport.: „Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn. Eu cred că totuși Monica (Gabor, fosta soție, n. red.) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina (Dumitrescu, care și-a trăit ultimele zile în același azil, n. red.) am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea”.

Cu toate acestea, Becali nu a dorit să ofere detalii cu privire la starea financiară actuală a lui Columbeanu sau la motivele care au dus la această schimbare dramatică în viața lui.

 

Becali: „E trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci”

 

Pe lângă refuzul de a oferi ajutor financiar, Becali a comentat și modul în care Irinel Columbeanu a gestionat afacerile sale și, în opinia sa, acesta a făcut greșeli grave care i-au dus la pierderea averii pe care a acumulat-o de-a lungul vieții.

Becali a concluzionat: „Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar, tată!, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta! Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (Iovan, fostă parteneră de viață de-ale lui Irinel Columbeanu, n. red.) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”.

Ion Cassian, care deține azilul, a menționat că sănătatea lui Irinel Columbeanu nu este într-o stare bună, cu toate acestea, acesta se pare că s-a adaptat bine la mediu.

Cu toate acestea, rămâne de văzut cum se vor dezvolta lucrurile și dacă cei din jurul lui Irinel Columbeanu vor interveni pentru a-l ajuta în această perioadă dificilă din viața sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel