Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gigi Becali i-a spart dintele Andrei, în timpul unui eveniment: „Când m-a lăsat jos, le întrebam pe fete: 'Mai am dintele?'“
WhatsApp
Andra și-a amintit un incident cu Gigi Becali, de acum câțiva ani, când patronul FCSB, i-a spart dintele în  timpul unui eveniment la care artista cânta. Invitată la podcastul lui Bobonete, artista își amintește acum cu amuzament întâmplarea.
Andra (captură YouTube)

Andra a povestit în podcastul „Da Bravo”, moderat de actorul Mihai Bobonete, că incidentul în care și-a spart dintele a avut loc în urmă cu câțiva ani, la un eveniment desfășurat la Marriott, la inaugurarea unui cazino. Atunci, Gigi Becali, aflat printre invitați, a recunoscut-o după ce a început să cânte una dintre celebrele sale melodii. Exuberant, patronul FBSB a mers să o îmbrățișeze în timpul interpretării. 

Gigi Becali i-a spart dintele Andrei, în timpul unui eveniment

 

„În momentul în care am început să cânt «Vreau sărutarea ta», și-a dat seama cine sunt, pentru că îi plăcea mult melodia. S-a ridicat, a venit, m-a luat în brațe, și eu, cum cântam, el când m-a ridicat, mi-am lovit dintele cu microfonul, de mi-am ciobit dintele”, a povestit Andra.

„Simți gust de dinte, și nu-ți dai seama dacă e mult luat, dacă e tot luat, sau dacă e puțin. Și cântam așa (n.r. cu dinții strânși): «Vreau sssărutarea ta…» Apoi, când m-a lăsat jos, le întrebam pe fete: «Mai am dintele?»“, și-a amintit artista.

Mi - s-a mai întâmplat o dată cu Dan Bitman, cântam «Și îngerii au demonii lor» și mi-a dat cu cotul în microfon și microfonul mi-a intrat în gură. Nici Dan nu cred că știe că s-a întâmplat.

Mi s-a mai întâmplat o dată la Bacău, eram în turneu. Avem niște mingi imense și erau dansatori care aruncau mingi spre public. Și a fost cineva foarte inspirat și a aruncat-o înapoi. Iar eu cântam cu ochii închiși, că trăiam piesa, iar mingea a lovit microfonul. De atâtea ori mi-am reparat dinții din față, că mă mir că mai rezistă“, și-a a amintit Andra câteva dintre momentele penibile prin care a trecut în cariera sa și peste care a trecut cu haz.

Vezi și: Gestul făcut de Gigi Becali, când a fost surprins într-un zbor low cost spre Grecia: „Așa ar trebui să facă orice om cu aproapele lui“

Cunoscut pentru credința sa mare și dragostea pentru Dumnezeu, Gigi Becali a fost surprins, în urmă cu câteva săptămâni, mergând în pelerinaj la Muntele Athos, în Grecia. Patronul FCSB a fost remarcat într-un zbor low-cost de un alt preot român, care a rămas impresionat de gestul său.

Citește mai multe detalii AICI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel