Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gestul superb pe care un afacerist român îl face pentru angajații săi. Caius Covrig s-a întors în România, după ce a trăit 10 ani în America
WhatsApp
Fostul baschetbalist Caius Covrig a povestit de ce a ales să renunțe la viața din America și să revină în România, unde a investit într-o afacere de suflet. 

Fostul baschetbalist Caius Covrig a fost invitat la emisiunea „Oracolul Vedetelor", difuzată pe DC News și Spectacola, unde a vorbit despre alegerea de a renunța la viața în America și a reveni în România.

Casius Covrig a început să joace baschet la vârsta de șase ani, la clubul Progresul București. La 16 ani a pornit în marea aventură a vieții sale. S-a mutat în America, singur, devenind astfel primul român care a jucat în prima divizie NCAA, ajungând să fie premiat de însuşi Barack Obama, preşedintele Americii de la vremea respectivă. 

După 17 ani de baschet, dintre care 9 petrecuți în America, tânărul milionar s-a întors în România, unde își dorește să revoluționeze turismul. 

Nouă ani petrecuți în SUA

 

„Cu ce gânduri ai venit în România sau care a fost motivația?”, a întrebat Georgiana Ioniță Toader.

Eu iubesc foarte mult România și asta promovez și în mediul online. Toți oamenii cu care interacționez mă întreabă: „După 10 ani de America ce faci în România?". Eu iubesc România și m-am întors să fac ceva cu adevărat frumos, de asta am deschis un business hotelier. O să-mi deschid al doilea hotel în iarna aceasta. Am vrut să-mi deschid un brand al meu, să fac ceva cât de mult se poate spre unic.

În America poate poți face ceva care nu îți creează plăcere atât de mare, dar în România, pentru mine, după 10 ani de America, a trebuit să iubesc maxim ceea ce fac, mai ales că m-am mutat din Las Vegas în Bușteni", a spus Caius Covrig. 

Gestul superb pe care Caius Covrig îl face pentru angajații săi români

 

„Ai mai avut gânduri să pleci înapoi în America?",  a întrebat Georgiana Ioniță Toader.

Mă întreabă foarte multe persoane zilnic, prieteni. Nu m-aș muta (n.r în America), adică nu este o țară care să-mi creeze o motivație aparte în primul rând din perspectiva culturii.

Eu sunt mai familist, mai sufletist, americanii sunt mai tranșanți din perspectiva business-ului. Sunt niște rechini. Nu zic că în România nu ar fi, dar până la urmă cam ăsta e business-ul. Un business  înseamnă să fii un om de succes. Cu cât ai mai mult succes trebuie să excluzi anumite persoane din viața ta. Eu nu sunt așa, eu sunt o persoană foarte sufletistă, plecând de la angajați. Eu duc angajații în vacanță de trei, patru ori pe an, adică la mine am creat o familie.

(...) Acum sunt mai fericit că niciodată", a spus Caius Covrig la emisiunea „Oracolul Vedetelor", difuzată pe DC News și Spectacola.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel