Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gestul făcut de Gigi Becali, când a fost surprins într-un zbor low cost spre Grecia: „Așa ar trebui să facă orice om cu aproapele lui“
WhatsApp
Cunoscut pentru credința sa mare și dragostea pentru Dumnezeu, Gigi Becali a fost surprins, în urmă cu câteva zile, mergând în pelerinaj la Muntele Athos, în Grecia. Patronul FCSB a fost remarcat într-un zbor low-cost de un alt preot român, care a rămas impresionat de gestul său.

Gigi Becali a fost surprins, recent, într-un zbor de linie către muntele thos de către preotul Florin Danu. Acesta din urmă este duhovnicul care a reușit să transforme complet satul Lada din Teleorman, acolo unde slujește de aproximativ 13 ani și unde ajută zeci de copii și de bătrâni zilnic prin acțiunile sale sociale.

Gigi Becali, într-un zbor low cost spre Grecia

 

Știți cui nu-i este frică să se smerească in fața oricui? Celui cu adevărat mare. Doar celui cu adevărat mare nu îi este frică să facă totul în tăcere și cu cea mai pură duioșie“, își începe preotul Danu postarea.

Aflându-mă într-un avion spre Muntele Athos, l-am surprins pe marele domn Gigi Becali. Si zic "mare" în sensul cel mai autentic al cuvântului. Nu, nu a ales un charter privat, deși nu am dubii ca ar fi putut, ci un zbor low cost. Era însoțit de un grup de călugări, iar pe unul dintre ei, bandajat la ochi, l-a îngrijit atent, așa cum ar trebui să facă orice om cu aproapele lui. Mă înclin în fața acestui om cu smerenie ca a vameșului, blândețe ca a lui David și dragoste infinită. Unde este modestie, este Dumnezeu. Unde este Dumnezeu, este TOTUL!“, cochide  preotul Danu, care însoțește comentariul său cu o fotografie ce îl surrnde pe Gigi Becali în mijlocl unor călugări, la muntele Athos.

2. -imagine fara descriere- (343630235_779180247067965_2472030238118478522_n.jpg)

Becali: „În 1990 am făcut prima biserică”

 

Cunoscut pentru credința sa mare și dragostea pentru Dumnezeu, Becali a dezvăluit că a dat bani pentru construirea mai multor biserici.

La Revoluție, de fapt în anul următor, în 1990, am făcut prima biserică. Am scos de la Bancorex 13 milioane de lei, bani foarte mulți la acea vreme.

Aveam 32 de ani, derbedeu, toate păcatele le-am făcut și atunci am spus să mă dau mare. (…) Nici nu visau că poate un om să aibă atâția bani. Din 13 milioane am dat 1 milion de lei pentru prima biserică. Le-am închis gura atunci.  Eu, derbedeul, care distrugeam munca lui Tase de 50 de ani. Le-am închis gura din acel moment și mi-am câștigat respectul (…)

Am mers la biserică până la 7-8 ani, apoi până la 32 de ani, la Revoluție, când am făcut prima biserică, am fost un om ’mort”, a mărturisit Becali într-un interviu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel