Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românca Mademoiselle Nicolette a devenit celebră în Germania: se dedică tuturor cauzelor nobile
WhatsApp
Blogerrița româncă, Mademoiselle Nicolette, vrea ca animalele fără stăpân să își găsească un cămin.

Mademoiselle Nicolette este o româncă influencer stabilită în Germania, la Koblenz. Tânăra de 32 de ani are peste 200.000 de urmăritori pe Instagram, fiind deja o mică celebritate în social media, programul ei actual numindu-se „One Woman Army 2.0".

Printre altele, pe contul ei de Instagram, Mademoiselle Nicolette dă sfaturi legate de modă sau împărtărește cu fanii diverse rețete culinare, totul într-o manieră distractivă.

Totodată, în fiecare joi, românca are pe platforma ei o rubrică numită ,,Dirty Donnerstag" (în traducere liberă „Joia Perversă"), în care vorbește despre dragoste și sex.

Mademoiselle Nicolette își dorește o lume mai bună

 

Dar, făcând abstracție de pozițiile incitante în care pozează și pe lângă rolul de comediant pe care îl joacă, Mademoiselle Nicolette este o fire sensibilă care a început să se folosească de popularitatea sa de pe rețelele de socializare pentru a schimba lumea în bine, militând astfel pentru lucruri care sunt cu adevărat importante pentru ea, relatează publicația germană tag24.de.

Spre exemplu, la sfârșitului anului trecut, ea a cerut ca la sfârșitul sărbătorilor să nu mai existe focuri de artificii.

Sau, unul dintre cele mai actuale proiecte ale sale, se axează pe problema câiniilor abandonați din țara noastră.

„Influencerul sexy”, cum o numește presa germană, ajută câinii fără stăpân

 

În weekend, ea a vizitat un adăpost din România pentru câinii abuzați și abandonați. Românca a postat duminică un videoclip îndemnându-și pe această cale adepții să facă donații pentru a sprijini această cauză. „Aici sunt animale mari cu adevărat minunate.", declară Mademoiselle Nicolette.

„Toți câinii care sunt eliberați pentru mediere aici sunt câini pașnici, sunt câini care sunt fie compatibili social, fie au potențial absolut pentru asta.", adaugă ea.

Pe lângă adăposturi din România, tânăra blogerriță colaborează și cu două adăposturi din Germania, cele de la Koblenz și Heilbronn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel