Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
George Simion anunță data la care se însoară. "Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Să veniți în cămașă populară!"
WhatsApp
George Simion a anunța data la care se căsătorește. Liderul AUR așteaptă toți românii alături de el în ziua aceea.

Simion îi invită pe toți românii să se bucure de el la marele eveniment, însă pune și o condiție invitaților.

"Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!", este mesajul transmis de George Simion, pe pagina sa de Facebook.

George Simion anunță data la care se însoară

 

La sfârșitul luii ianuarie, Simion anunța că se va căsători.

„La vară (n.r. – face nunta), dar să vedem care sunt condițiile pandemice. La Vâlcea am o locație frumoasă. Am vârsta să mă însor. În 2024 o să fiu ocupat. Îmi doresc mult copii. Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, i-a mărturisit George Simion lui Robert Turcescu într-o emisiune pentru evz.ro.

Întrebat, într-o intervenție telefonică la Realitatea PLUS despre planurile de nuntă, Simion a spus că are o problemă: „Invit toți românii. Am o singură problemă: stau prost cu dansul. În rest le rezolvăm pe toate, dacă ne ajută Dumnezeu“, a spus acesta, fără a da alte detalii. „V-am spus că da. Nu vă spun acum (n.r. cu cine), nu spun totul deodată, facem totul treptat“, i-a răspuns Simion Ionelei Arcanu.

De altfel, Simion a reușit să ține bine ascunsă identitatea iubitei lui, motivând că aceasta ar fi afectată de notorietatea şi de statutul lui, dar și pentru că nu-și dorește ca viitoarea soție să fie trasă la răspundere pentru deciziile luate de el în politică.

„Am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor. Pe politică pot să vorbesc ore întregi… Am o relație, sigur, iubesc o fată. Sunt într-o postură în care e dificil, vă dați seama, fiecare gest de-al ei o să fie apreciat, judecat.

O s-o cunoaşteţi la momentul potrivit”, spunea Simion la începutul lunii noiembrie 2021 în emisiunea „40 de întrebări“, moderată de Denise Rifai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel