Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fratele Ilenei Ciuculete, după moartea lui Cornel Galeș: „Fiecare cum își așterne așa doarme. Acest personaj a dispărut“
Aurel, fratele Ilenei Ciuculete, a declarat că nu a auzit vestea morții fostului său cumnat, Cornel Galeș, și că oricum între familia lui și acesta nu mai existau legături de mult.

El a precizat că  între familia Ilenei și Cornel Galeș nu mai exista nicio comunicare de mult timp.

„Sunt surprins de vestea pe care mi-o dați! Dar, fiecare cum își așterne așa doarme. Dumnezeu, El le îndreaptă pe toate. Nu m-ar încânta dispariția lui, să nu credeți asta. Dar, a căzut mult Cornel Galeș, iar scara pe care a fost ridicat, s-a dărâmat. Nu m-a mai interesat viața acestei persoane ingrate. Acest personaj a dispărut din anturajul familiei noastre”, a declarat în exclusivitate pentru Wowbiz, fratele Ilenei Ciuculete despre moartea lui Cornel Galeș.

Citește și: Cornel Galeș, soțul regretatei Ileana Ciuculete, MORT în SPANIA într-un GRAV ACCIDENT

Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete, cel care încă are grijă de bătrâna mamă a artistei, a fost mult timp în război cu Cornel Galeș. Cei doi s-au războit pe averea rămasă după moartea îndrăgitei artiste.

De mai mult timp, Cornel Galeș își refuăcuse viața și se mutase în Spania cu o nouă iubită. Se angajase la o agenție de turism și ultimii ani i-a petrecut mai mult în strănătate. În ultima perioadă era în Spania, iar decesul a survenit în urma unui accident în zona Valencia.

[citeste si]


Știri Vezi toate articolele
24 mai 2020, 19:20
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
25 mai 2020, 19:59
DCMedical.ro
25 mai 2020, 20:05
DCBusiness.ro
25 mai 2020, 21:01
DefenseRomania.ro
25 mai 2020, 22:19