Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fosta sportivă Camelia Potec, jefuită în Spania: „Vreau acasă mai repede!”
WhatsApp
Fosta sportivă Camelia Potec, preşedinta Federaţiei Române de Nataţie, a anunţat, sâmbătă, în social media, că a avut parte de o experienţă neplăcută la Barcelona, unde i s-a spart maşina şi i s-au luat din bagaje.
Fosta sportivă Camelia Potec, jefuită în Spania „Vreau acasă mai repede!”

„Au distrus maşina închiriată. Sunt bine... mi-au furat doar o parte din bagaje.. Plus stresul, declaraţiile la poliţie şi...”, a precizat fosta sportivă, potrivit Știrile PRO TV

„Cel mai important lucru: sunt bine, vreau acasă mai repede!”, a adăugat ea.

Ulterior, Potec a postat, tot în Instagram Stories, o imagine în care arată că a revenit în România.

 

Camelia Potec a cucerit peste 200 titluri naționale și a realizat multiple recorduri

 

În decursul celor 20 de ani de activitate sportivă a cucerit peste 200 titluri naționale și a realizat multiple recorduri. La Campionatele Europene din 1999 de la Istanbul a câștigat probele de 200 și 400 de metri liber.

La Jocurile Olimpice de vară din 2004 de la Atena a cucerit medalia de aur la 200 metri liber în fața italiencei Federica Pellegrini. De-a lungul carierei a obținut 21 de medalii pe plan internațional, una la Jocurile Olimpice (1-0-0), trei la Mondiale (0-1-2) și 17 la Europene (4-3-10), potrivit Wikipedia.

 

Smiley a fost jefuit, în Germania: „E cel mai vechi truc”

 

Smiley a fost jefuit în timp ce lua masa la un restaurant din Berlin, în Germania. El le-a povestit fanilor de pe Facebook, în noiembrie anul trecut, cum a rămas fără telefonul mobil. 

Cântărețul a povestit cum a rămas fără telefon, în Germania, deși îl ținea chiar sub ochii lui. „E cel mai vechi truc” a spus artistul. 

„Foarte simplu, cel mai vechi truc din carte. Eram la masă la un restaurant, ascultam o piesa la telefonul prietenului meu, telefonul era lângă mine, pe masă. A venit un băiat care a venit cu o foaie să ne ceară ceva, n-am înțeles în ce limbă vorbea. Eu eram atent la ce ascultam la telefon. Prietenul meu i-a zis: n-avem nevoie, du-te! El și-a pus foaia peste telefonul meu și, când a plecat, a plecat cu tot cu foaie și cu tot cu telefon", povestește Smiley înt-un story pe Facebook.

„Iar eu după ce am terminat de ascultat ce aveam, m-am uitat după telefon și am zis: Waaa... mi-a furat telefonul! Am fugit, m-am uitat să vad dacă-l mai văd, nu l-am mai văzut, evident, s-a dus!", a mai spune el.

„Nu mi s-a întâmplat în Româna, mi s-a întâmplat la Berlin, dacă vă vine s credeți“, a adăugat el, fiind întrebat de fani unde er când am pășit asta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel