Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Finala Chefi la Cuțite, miercuri 16 iunie. Marele câștigător, aflat azi: Narcisa a castigat
WhatsApp
Finala Chefi la Cuțite are loc miercuri, 16 iunie 2021. Astăzi vom afla marele câștigător după ce în finală s-au calificat Narcisa, Elena și Cătălin. Narcisa Birjaru este mare câștigătoare a concursului. 
Narcisa Birjaru, marea câștigătoare a finalei Chefi la Cuțite

Primul pas este alegerea echipelor. Și aici a fost câteva alegeri surprinzătiare

Echipa Narcisei: Alex, Nico, Valentina, Victorina, Andra, Francisco, Teo, 

Echipa lui Cătălin: Ștefan, Porumbița, Kid, Enzo, Dorin, Mirela, Luca, 

Echipa Elenei: Florin, Ricky, Mălai, Matias, Paul, Ciprian, Radu.

De-a lungul desfășurării probei din finală, Elena a părut cea mai nesigură și nu prea a știut să-și coordoneze echipa spre deosebire de Narcise și Cătălin. 

După multe sezoane, finala Chefi la Cuțite are câte un component de la fiecare echipă: Narcisa de la echipa mov, condusă de chef Cătălin Scărlătescu, Cătălin de la echipa albastră, condusă de chef Florin Dumitrescu și Elena de la echipa verde condusă de Sorin Bontea.

Cătălin este marele favorit pentru câștigarea concursului, acesta având cea mai mare experiență dintre toți. De altfel, Narcisa a fost una dintre controversele concursului, prezența ei în ultimul act al concursului fiind contestată de bucătarii mai vechi în meserie și care la prima vedere ar avea mai multe cunoștințe despre bucătărie. Ștefan este unul care s-a arătat complet dezamăgit de faptul că nu a intrat în finală. Cătălin a fost unul dintre cei mai competitivi concurenți care a demonstrat spirit de echipă. 

Elena este considerată de  asemenea o prezență surpriză în finala Chefi la Cuțite. Ea însă a confirmat gustul bun din farfurie și cunoștințele despre mâncare de-a lungul întregului sezon. Din păcate pentru ea, aceasta nu se poate baza prea mult pe cunoștințele celor din echipa verzilor, aceștia demonstrând pe parcursul că nu pot forma o echipa. Tocmai de aceea, Elena l-a vrut pe Ștefan de la verzi să coaguleze echipa, iar Sorin Bontea a încercat să-l convingă să se alăture Elenei, rezultând de aici un mare scandal despre o presupusă trădare a lui Ștefan a echipei verzi. Din câte se pare însă, Ștefan ar părea că vrea să revină asupra deciziei și să lucreze pentru Cătălin, la echipa albastră. 

Cine a câștigat finala Chefi la Cuțite din 16 iunie 2021. Internetul vuiește, confimarea o vom avea azi

Narcisa pare cea mai relaxată dintre toți pentru că nu are nimic de pierdut, aceasta depășind în mod surprinzător fiecare etapă a concursului până în finală. De altfel, pe internet se vorbește că ea ar fi cea care ar fi câștigat concursul, filmările fiind realizate în luna ianuarie a acestui an, așadar cu aproape jumătate de an în urmă. Zvonuri mai timpurii despre marele câștigător al concursului au apărut și despre Elena cea care și-ar fi deschis o cofetărie după încheierea concursului, suma investită fiind una importantă. Despre Cătălin însă nu a apărut nici un zvon și nici o discuție referitoare la posibila câștigare a concursului. Confirmarea o vom avea azi spre miezul nopții, atunci când va fi anunțat marele câștigător. 

Rămâneți pe StiriDiaspora.ro pentru a vedea în timp real desfășurarea concursului, începând cu ora 20:00. Odată ce câștigătorul va fi anunțat, la rândul nostru va vom informa.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel