Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Finala Chefi la cuțite 2022. Oxi (Roxana Crudu), pusă la zid după ce ar fi sabotat-o pe Raluca: „Ce dezamăgire. Ai pierdut respectul oamenilor“
WhatsApp
Finala Chefi la cuțite, de pe 1 decembrie 2022, a fost una încinsă după ce Oxi (Roxana Crudu) și Raluca Todea și-au adresat replici dure în timpul show-lui. Finalista a explodat atunci când colega ei de echipă, pe care  ales-o ca ajutor în ultima probă, nu a făcut ceea ce i-a spus să facă. Fanii emisiunii au criticat-o foarte dur pe fosta concurentă.

"A făcut niște gesturi copilărești, de un copil răsfățat de 12 ani. Fără niciun fel de deranj o spun că Oxi astăzi a vrut să o saboteze pe Raluca. Invidie, ură!”, a declarat Dan Manciu cu privire la gesturile Roxanei Crudu din finală.

Finala Chefi la cuțite 2022

 

Raluca a simțit însă prea târziu că ar putea fi sabotată, mai mult sau mai puțin voit: „Am început să îmi păzesc spatele, mi-am dat seama că ceva nu e în regulă”, a afirmat ea.

Vezi și: Acuzații de sabotaj în Finala Chefi la Cuțite 1 decembrie 2022, după aflarea câștigătorului. O spun fără ocolișuri: "A sabotat-o!"

După ce Raluca a gustat din sosul lui Oxi, pentru că nu a fost pe gustul său, a sfătuit-o pe colega ei să pună unt la final în sos, lucru pe care Roxana nu l-a făcut. Tensiunea dintre cele două concurente a crescut pe parcursul probei. 

Nici la desert, Oxi nu a reușit să ducă la bun sfârșit sarcinile ce i s-au dat, neputând să așeze pe un inel un biscuite pentru tartă, astfel că Raluca a renunțat cu totul la acest element din farfurie. La finalul sesiunii de gătit, Raluca a luat-o pe Oxi în cămară, unde și-au adresat replici dure. Deși Oxi a încercat să se scuze, Raluca a înțeles prea târziu ce se petrecuse.

Oxi (Roxana Crudu), pusă la zid după ce ar fi sabotat-o pe Raluca

 

Colegii ei, dar și fanii emisiunii s-au revoltat, fiind sunt convinși că Oxi a greșit intenționat și că atitudine ei a fost una răutăcioasă și invidioasă pentru că nu a reușit să ajungă până în finală.

Fanii emisiunii au reacționat și ei, pe rețelele de socializare, chiar în timp ce finala era în desfășurare. Pe contul de Instagram al lui Oxi, oamenii au lăsat comentarii dure legate de felul în care aceasta a ales să se poarte în finală.

Roxana Crudu a postat aseară o fotografie pe contul ei pe Instagram, care a adunat un număr mare de comentarii negative de la internauții dezamăgiți de ceea ce au văzut în marea finală. “Nu ai cum să gătești atât de bine 20 de emisiuni la rând și fix în finală să faci niște greșeli elementare. Chiar și exceptând asta, faptul că singurul moment ți s-a simțit prezența a fost atunci când chef Dumitrescu a venit arată că ai vrut doar să te dai în spectacol, nu să îți ajuți colega…“, i-a replicat un utilizator.

Festival de hate la adresa lui Oxi: „Ce dezamăgire. Ai pierdut respectul oamenilor“

 

“Și să te tot lipsești de cei ca tine. Toate live-urile alea în care vorbeai rahaturi, dar a văzut și restul lumii cum ești de fapt. Manipulatoare, falsă, invidioasă și rea.”

“Ce dezamăgire Oxi. Am crezut ca ți-ai depășit condiția de copil abandonat. Mă opresc aici. Sper să fii bine, dar ai pierdut respectul oamenilor.”

“Ești un om rău, invidios, trăiești pe principiul dacă eu nu am sa nu aibă nici altul, ți se citește pe față răutatea si invidia.”

“Ai pierdut efectiv tot respectul tuturor!!!!!/ O golancă invidioasă și perfidă!/ Ești o mare dezamăgire, păcat./ A văzut o țara întreaga ce om de nimic ești.”

“Caracter zeroooo !!!!! Ai avut un comportament de om invidios ..la locul și momentul nepotrivit! Rușine să îți fie“

„Trist … păcat că Raluca nu și-a trăit finala cu fericire, mulțumire, și împăcată cu tot ce se întâmplă acolo!“

„Dumnezeu sa îți vindece sufletul! Ești foarte răutăcioasă, egoistă și invidioasă. Păcat că oamenii au avut încredere în tine și nu meriți!“

„Și cineva zicea,, poți scoate omul din mocirlă dar nu poți să scoți mocirla din om,, atât pot să spun, chiar ai nevoie de ajutor specializat“

„Dragă Oxi, talentul, originalitatea, puterea, caracterul, drumul spre împlinirea tuturor viselor pe care le ai, nu poate să ți le ia nimeni!!! Nu-ți pierde încrederea în tine și indiferent ce spun cei din jur, tu trebuie să fii puternică și să-ți urmezi drumul ales. Îți doresc să-ți fie bine și am încredere în tine, pentru că ești o învingătoare!“ 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel