Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Finala Chefi la cuțite 20 iunie 2023: Nina Hariton și-a ținut promisiunea față de chef Sorin Bontea și a câștigat concursul
WhatsApp
Finala Chefi la Cuțite are loc marți, 20 iunie 2023. Iată marele câștigător al sezonului 11, după ce în finală s-au calificat chiar Cuțitele de aur. Nina Hariton, Paul Tudosescu și Laurențiu Neamțu sunt cei trei finaliști. Nina, din echipa lui Sorin Bontea, a câștigat marele premiu de 30.000 de euro.

„Așteptările sunt mari, dragii mei!”, i-a avertizat Gina Pistol pe finaliști.

Nina, Paul și Laurențiu au avut voie să aleagă fiecare câte cinci oameni care să facă parte din echipa lor.  Concurenții și-au format echipele în funcție de rezultatele obținute de la toți jurații în semifinală. Așadar, Laurențiu Neamțu a avut cel mai mare punctaj, urmat de Paul Tudosescu (Pablo), iar mai apoi Nina Hariton.

2. -imagine fara descriere- (finala-chefi-la-cutite-iunie-2023-nina-hariton.png)

Finala Chefi la cuțite 20 iunie 2023: Echipele finaliștilor și juriul

 

Laurențiu, finalistul lui chef Florin Dumitrescu, le-a ales mai întâi pe Mihaela Zahariea și Mariana Zinner. Au urmat George Borșaru, Adrian Hampu și Stelian Nistor.

Paul (Pablo) a luat-o pe Monica Pușcoiu în echipa lui din Finală, știind că Nina se baza pe ea. Cuțitul de aur al lui scef Cătălin Scărlătescu i-a mai ales apoi pe Ștefan Nistor,  AnaMaria Ijac (Anica), Florin Borșaru și Diane Inamahoro.

Nina, concurenta lui chef Bontea din Finală, i-a luat pe Constantin Onuț, George Popescu, Matthew Ehsanmehr și Daniel Dragomir, care s-au întors la bancul de lucru pentru a-și ajuta fosta colegă de echipă. Echipa sa a fost completată de Luna Morgaciova.

În mare finală, juriul a fost alcătuit din bucătari de top, cu gusturi foarte pretențioase: Ștefan Popescu, Patrizia Paglieri, Iosif Ștefănescu, Florin Ivan, Marian Cernat, Roxana Blenche, Bogdan Alexandrescu, Andreea Moldovan, Cătălin Petrescu, Alex Petricean și Marius Tudosiei. 

2. -imagine fara descriere- (chefi-la-cutite.jpg)

Nina Hariton, câștigătoarea Chefi la Cutiție, sezonul 11

 

Câștigătorul Chefi la Cuțite 2023 nu este nimeni altcineva decât cuțitul de aur din echipa roșie a lui Sorin Bontea, adică Nina Hariton. Ea i-a promis încă de la audiții lui chef-ului că va ajunge în marea finală. „Dacă dumneavoastră îmi dați al treilea cuțit merg la dumneavoastră. Și mergem în finală, vă promit chef. Pentru că îmi doresc, am ambiție și pentru că am gust”,  a promis Nina Hariton.

De altfel, Nina i-a impresionat pe toți cei trei chefi în etapa audițiilor cu rețeta de piept de găină cu piure de broccoli și sote de varză de bruxelles și kumquats, care i-au oferit cuțitul de aur. Ea l-a vrut însă pe cel al lui Bontea.

Povestea Ninei este una impresionantă. Originară din Republica Moldova, concurenta în vârstă de 31 de ani locuiește de 8 ani la Paris. Deși lucrează ca agent imobiliar, ea are o experiență uimitoare în bucătărie. A lucrat 5 ani în restaurante de renume din Franța, însă programul solicitant a făcut-o să renunțe la marea ei pasiune, pentru a avea timp și de fiul ei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel