Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fiicele lui Ronaldo sunt extrem de inteligente. Au învățat arabă deși sunt foarte micuțe
WhatsApp
Partenera lui Ronaldo a distribuit o serie de clipuri pe Instagram în care fiicele sale, Eva și Alana, cântă un cântec în arabă, urmat de Alana care recită zilele săptămânii în arabă cu o pronunție clară.
Foto: Instagram

Copiii lui Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au adaptat rapid la viața din Arabia Saudită, învățând și vorbind araba.

Rodriguez a împărtășit o serie de povești pe Instagram în care fiicele sale, Eva și Alana, cântă un cântec în arabă, urmate de Alana recitând zilele săptămânii în arabă cu pronunție clară, folosind Google translate. "Vineri, sâmbătă, marți, miercuri, miercuri, joi, vineri și sâmbătă", a enumerat zilele în arabă clară.

 

 

 

 

 

Ronaldo se mândrește cu copiii lui inteligenți



În clipuri, Rodriguez l-a etichetat pe Ronaldo și a menționat despre copiii lor că sunt acum capabili să cânte și să vorbească în arabă.

Ronaldo, un superstar al fotbalului portughez, și Rodriguez, împreună cu cei cinci copii ai lor, s-au mutat în capitala saudită, Riyadh, după ce Ronaldo s-a alăturat clubului de fotbal Al Nassr.

Fostul star de la Manchester United a fost însoțit în ultima sa experiență fotbalistică de Georgina, care a asistat la prezentarea sa în Riyadh. Fotomodelul în vârstă de 28 de ani a captat atenția prin apariția sa purtând la ceremonie o abaya neagră sau o mantie tradițională feminină.

Ronaldo, partenera sa și copiii lor au apărut împreună pe 3 ianuarie și au salutat fanii entuziaști care au umplut stadionul Mrsool Park din Riyadh.

De atunci, soții Ronaldo s-au bucurat de atenția presei, admirația pentru modelul spaniol de origine argentiniană pare să fi stimulat cererea de operații estetice în rândul femeilor, potrivit rapoartelor din mass-media.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel