Mai sunt câteva zile până la Crăciun, când toți românii, fie din țară, fie din „România de peste hotare“ vor avea, din nou, „tradițională“ masă îmbelșugată de sărbători. Nu pot lipsi bucatele tradiționale - caltaboși, tobă, cârnați, sarmale, dar nici „trufandalele“: castraveți, ridichi, roșii și altele.
Un clujean a făcut un experiment cu roșii „made în Germania“ și vândute în supermarket. Arată perfect. Chiar și după 5 săptămâni!
”Am făcut și eu un experiment cu roșii made in Germania. Roșia am cumparat-o aproximativ acum 5 săptămâni. Uitatți și voi rezultatul. Roșia e perfectă, nu s-a stricat, dar a încolțit. Ce ziceți, produse sănătoase? Mă întreb ce fel de pesticide s-au folosit. Sigur nu bălegar, cum foloseau bunicii noștri. Distribuiți să vadă lumea ce mănâncă.
P. S. Încercați și voi de probă cu o roșie, dar să nu fie în frigider”, a transmis clujeanul, pe Facebook.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News