Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Eurovision România 2019: Ester Peony a câștigat finala. Surpriză uriașă
WhatsApp
Surpriză mare la Eurovision! Ester Peony a câștigat aseară finala Selecției Naționale și va reprezenta România la Tel Aviv, în luna mai. 

"Sunt foarte emoționată! Vreau să le transmit tuturor participanților că au fost superbi! Mulțumesc juriului, mulțumesc România! Ne vedem în Israel!" , a declarat Ester după ce a mai cântat o dată piesa caștigătoare, On a Sunday.  Victoria lui Ester Peony a fost aprins dezbătută pe paginile de socializare, în condițiile în care Laura Bretan și Bella Santiago au fost preferatele publicului. Juriul internațional i-a acordat însă 62 de puncte și a trimis-o la Tel Aviv.

Cine este Ester Peony?

Ester Peony este mai puțin cunoscută în România decât Laura Bretan și Bella Santiago, câștigătoare a emisiunilor Românii au Talent, respectiv X Factor. Numele său real este Ester Alexandra Crețu și și-a descoperit pasiunea pentru muzică în copilărie, pe care și-a petrecut-o în Canada, la Montreal.  În 2015 a debutat la radio cu piesa " Sub aripa ta ", feat. Vescan. În prezent, Ester lucrează la primul său album, care va debuta anul acesta. 

Pe locul doi s-a clasat Laura Bretan, iar podiumul a fost completat de Bella Santiago. Trupa Tropper s-a clasat abia pe locul 7, deși a fost pe locul doi în urma voturilor de acasă. La această ediție, punctajele obținute prin televot au avut ponderea punctajului acordat de un membru al juriului. Sub sloganul "Dear to dream", Eurovision Song Contest 2019 va alea loc la Tel Aviv, cu semifinalele pe 14 ș16 mai și finala pe 18 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel