Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Este printre cei mai bătrâni țați din lume. Cine este creatorul de modă care a devenit tată la 82 de ani cu un model de 37 de ani
WhatsApp
Creatorul de modă Roberto Cavalli a confirmat venirea pe lume a celui de-al șaselea copil al său, la vârsta de 82 de ani. Cavalli, care și-a fondat compania de modă de lux în Italia în anii 1970, este deja tată a cinci copii din două căsnicii anterioare.
Este printre cei mai bătrâni țați din lume. Cine este creatorul de modă care a devenit tată la 82 de ani cu un model de 37 de ani / Foto: Instagram

Creatorul de modă i-a întâmpinat pe cei mai mari copii ai săi, Tommaso și Cristina, după ce s-a căsătorit cu Silvanella Giannoni în 1964, iar apoi i-a adus pe lume pe Robert, Rachele și Daniele în timpul căsătoriei cu Eva Maria Düringer.

Cavalli se întâlnește cu actuala sa parteneră, modelul suedez Sandra Nilsson, cunoscută și sub numele de Sandra Bergman, cel puțin din 2014, iar săptămâna trecută și-au mărit familia odată cu sosirea fiului lor.

 

Copilul creatorului de modă poartă numele tatălui său ucis de naziști



Cavalli l-a numit pe nou-născut Giorgio, în semn de omagiu adus tatălui său, care a fost împușcat de naziști în timpul celui de-al doilea război mondial.

Vorbind pentru Novella 2000 despre noul venit, Cavalli a asigurat că partenera sa, care este cu 45 de ani mai tânără decât el, la 37 de ani, "se simte bine" după naștere.

"Copilul, care s-a născut în urmă cu o săptămână chiar aici, în Florența, este frumos și a fost foarte emoționant să-l văd imediat după ce s-a născut", a continuat el. "Îl cheamă Giorgio, ca și bunicul său, tatăl meu... pe care naziștii l-au împușcat în masacrul de la Cavriglia, când aveam patru ani".

Moartea tatălui lui Cavalli a avut un impact uriaș asupra creatorului de modă

 

Moartea tatălui lui Cavalli a avut un impact uriaș asupra creatorului de modă, pierderea tragică lăsându-l mut până la vârsta de 18 ani.

Cavalli a descris anterior modul în care tatăl său a fost împușcat în iulie 1944 într-un raid la Castelnuovo dei Sabbioni, spunând: "Era topograf, lucra la o mină din Valdarno... Nu am vorbit până la 18 ani. Dar viața a fost blândă cu mine [și am fost] răsplătit... pentru tot."

Se spune că brandul Cavalli valorează 500 de milioane de dolari (422 de milioane de lire sterline), cunoscut pentru imprimeurile sale exotice și îndrăgit de vedete, inclusiv de Kim Kardashian.

În 2015, se pare că și-a sărbătorit averea cumpărându-i Sandrei propria insulă privată în largul coastei Strängnäs, la aproximativ 80 de kilometri est de Stockholm.

 

Partenera sa este la primul copil



Modelul s-a născut în Sjöbo, în sudul Suediei, dar a fost descoperit de un agent de modelling în timp ce se afla într-o vacanță de familie la Paris, la vârsta de 14 ani.

Ea a ajuns să participe în calitate de concurentă la Scandinavia's Top Model și a câștigat mai multe concursuri de frumusețe, printre care Swedish Miss Hawaiian Tropic.

În 2008, Sandra a primit titlul de "Playmate of the Month" al revistei Playboy pentru luna ianuarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel