Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Emil Rengle, fostul partener al Danei Budeanu, dans pe manele devenit viral pe YouTube
WhatsApp
Emil Rengle, partenerul de dans al Danei Budeanu în emsiunea „Uite cine dansează“, a aruncat YouTube-ul în aer cu două coregrafii ieșite din comun. El face un alt fel de dans pe două manele, interpretate de Nicolae Guță și Prințesa de Aur.

Emil Rengle, câștigătorul celui de-al optulea sezon (2018) al „Românii au talent“, primul dansator care câștigă marele premiu al emisiunii, a strâns peste 3 milioane de vizualizări cu două coregrafii realizate pe manele. Rengle a fost și partenerul stilistei Dana Budeanu în emisiunea „Uite cine dansează“, difuzată tot de Pro Tv, în sezonul din primavara lui 2017.

„De ce pe manele? Răspunsul este simplu: Pentru că nu e nimic mai frumos decât celebrarea diversităţii şi pentru că orice stil muzical are ceva special în el, ceva ce găseşti doar în acea piesă unică. Dintotdeauna am ascultat manele şi am fost fascinat de acest gen muzical extrem de complex, ritmat şi cu o producţie ofertantă“, a explicat Rengle pe canalul său de YouTube, unde are deja două coregrafii realizate pe manele. 

Iar dansuile lui Rengle pe manele nu sunt executate oricum de coregraful orădean, ci pe tocuri.

(w670)

Prima a fost realizată pe melodia "Tu ai ceva ce-mi place", a lui Cătălin de la Alexandria, şi a fost publicată în aprilie anul trecut, strângând până acum peste 1,5 milioane de vizualizări. Cea de a doua coregrafie, realizată câteva luni mai târziu, în septembrie, pe melodia "Uită-te la mine", cântată de Prinţesa de Aur, a strâns peste 1,8 milioane de vizualizări.








Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel