Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Elon Musk și Grimes au fost obligați prin lege să schimbe numele fiului lor
WhatsApp
În ceea ce privește numele originale pentru bebeluși, Grimes și Elon Musk ar putea fi cei mai buni pentru numele complet al primului lor născut, care este plin de imaginație, chiar dacă puțin complex.
Elon Musk și Grimes au fost obligați prin lege să schimbe numele fiului lor / Sursa foto: bbci.co.uk

Fostul cuplu a avut primul lor fiu în mai 2020, după ce s-au întâlnit timp de doi ani.

Muziciana canadiană (al cărei nume real este Claire Elise Boucher) și miliardarul din domeniul tehnologiei au făcut cu adevărat totul pentru a se asigura că va avea un nume ca nimeni altul.

 

Elon Musk obligat de lege să modifice numele copilului său

 

Din nefericire, legile californiene nu le-au permis să păstreze sugestia inițială, așa că cei doi au fost nevoiți să ocolească regulile și să modifice ușor numele micuțului lor pentru a respecta legea statului.

Numele bebelușului a fost X Æ A-12, care se pronunță "Ex Ash A Twelve". Grimes și-a făcut timp să explice motivul pentru care a ales toate elementele diferite din numele fiului ei.

Într-un tweet postat la vremea respectivă, cântăreața a spus că ea și Musk au inclus X pentru variabila necunoscută și A-12 după avionul lor preferat.

"Æ este ortografia elfilor pentru Ai (dragoste și/sau inteligență artificială)", a scris ea.

"A-12 = precursor al SR-17 (avionul nostru preferat). Fără arme, fără apărare, doar viteză. Grozav în luptă, dar non-violent. (A=Archangel, cântecul meu preferat)".

Omagiul lor adus avionului de mare altitudine a făcut ca numele să nu fie valabil conform legii din California.

La câteva săptămâni după nașterea fiului lor, Grimes a confirmat pe contul ei de Instagram că ea și Musk au fost nevoiți să scape de numerele arabe.

În timp ce A-12 trebuia să dispară, părinții au decis să folosească în schimb cifre romane, astfel că numele oficial al copilului a fost schimbat în X Æ A-Xii.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ☘︎????????????????????????࿎ (@grimes)

 

Cel mai original nume



Când a fost întrebată de fani despre noul nume, Grimes a spus că îi place mai mult cu cifre romane în locul celor arabe pe care le-au folosit inițial.

"Cifre romane. Arată mai bine tbh", a spus ea. De asemenea, Grimes a precizat că o liniuță este "permisă".

La vremea respectivă, avocatul familiei, David Glass, a explicat de ce pseudonimul original, ieșit din comun, deși legal din punct de vedere tehnic, nu avea șanse să fie acceptat de stat.

"În California, poți folosi doar cele 26 de caractere ale limbii engleze în numele copilului tău", a declarat el pentru People în mai 2020.

"Astfel, nu poți avea numere, cifre romane, accente, virgule sau alte simboluri sau emoji. Deși un apostrof, pentru un nume precum 'O'Connor', este acceptabil. Ei au posibilitatea de a face apel la respingerea cererii de eliberare a certificatului de naștere, dar este puțin probabil ca acesta să fie acordat deoarece, din nou, California... a avut probleme cu utilizarea simbolurilor.", conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel