Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Eliminare Chefi la Cuțite, 27 septembrie. Plecare surpriză din echipa lui Bontea: „Cea mai puternică cofetăreasă din sezonul 12“
WhatsApp
Ediția 17  din sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite din 27 septembrie 2023 a adus surprize atât pentru concurenți, cât și pentru cei trei chefi.

După ce Irina Fodor a dezvăluit provocarea celui de-al doilea battle, Sorin Bontea a ales să scoată un as din mâneca tunicii sale, după ce în ediția din 26 septembrie, acesta a pierdut un om. După primul battle, Ioan Frățilă (Nea Ion), a fost cel care a plecat acasă după ce la duel a avut de gătit pește. Echipa portocalie a lui Bontea s-a duelat cu cea turcoaz a lui Scărlătescu.

Ca să fie sigur că pornește cu un avantaj, Sorin Bontea pus la bătaie o amuletă, astfel că echipele lui Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au avut de făcut față uni provocări în plus. Amuleta spune că „echipele adverse vor găti cu mâinile legate timp de 30 de minute din timpul unei probe”.

Pentru a doua seară consecutiv, echipa magenta condusă de chef Florin Dumitrescu a câștigat, iar la duel au intrat, din nou, echipa turcoaz și cea portocalie. „Cred că ar trebui să joc numerele astea la loto”, a mai spus chef Florin Dumitrescu, după o nouă victorie.

Cele două echipe au putut găti ce doresc, dar cu o condiție, pusă de Irina Fodor: „va trebui să folosiți exact 12 ingrediente”,  i-a anunțat ea pe concurenți.

La final au rămas 2 concurente. Ambele din echipa portocalie. 

Mirela a fost cea care a părăsit competiția. 

Chef Florin Dumitrescu  fost și el surprins de această plecare: „Era cea mai puternică cofetăreasă din sezonul 12“, a spus el.

„Pentru mine chefi la cuțite s-a terminat astăzi. Am un amestec de sentimente, cel mai mult frustrare“, a mărturisit Mirela.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel