Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Elena UDREA, reacție la o postare CONTROVERSATĂ a Danei BUDEANU: „Pentru băieții care cred că Facebook-ul te face bărbat...“ (VIDEO)
Stilista Dana Budeanu stârnește un nou val de controverse, după ce și-a expus părerile în stilul său caracteristic despre ținutele unor bărbați celebri de la noi. Elena Udrea a apreciat comentariile cumetrei sale...

Nașa fetiței Elenei Udrea a făcut o serie de comentarii în cadrul celui mai nou episod al rubricii sale de modă, pe care o prezintă pe YouTube, postare care deja a devenit virală printre utilizatorii rețelelor de socializare.

Și Elena Udrea a distribuit postarea videao a Danei Budeanu, însoțită de următorul mesaj: „Pentru baietii care cred ca Facebook-ul te face barbat...Cei care se numesc Andrei se exclud, astazi...???? Keep going, nasa!????“, a scris Elena Udrea pe Pagina ei de Facebook.

Citește și: Dana Budeanu a fost DATĂ AFARĂ de la Pro TV, în urma scandalului cu spitalul

De precizat că Dana Budeanu a fost nașa de botez a fetiței fostei ministre a Turismului. Budeanu avea o colaborare cu Pro TV, reziliată de televiziune după scandalul în care stilista presifla activitatea ONG-ului sociației Dăruiește Viață prin care se construiește un spital. „Ăștia căcare face ei un spital vrea să doneze Pintea un aparat dă radioterapie". Mesajul a fost distribuit și de primarul general Gabriela Firea, prietenă foarte bună cu Budeanu.

„Ce bărbat e ăla care se pensează?! Ce mai vreți de la noi, după ce vă pensați? Ce bărbat e ăla care fumează slimuri, care suge gadgetul ăla, țigara aia electronică. Bărbații care fumează sunt ăia din reclama Marlboro veche. Voi ați văzut vreodată vreun fătălău prin filme?! E total feminin să faci asta, ești bărbat, fumează și atât. E același lucru ca fătălăii care-și comandă cocktail la bar, e penibil”, a transmis Dana Budeanu.

[citeste si]


Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
25 sep 2020, 19:05
DCMedical.ro
23 sep 2020, 23:27
DCBusiness.ro
25 sep 2020, 14:56
DefenseRomania.ro
25 sep 2020, 16:27
DCBusiness.ro
25 sep 2020, 14:56
DefenseRomania.ro
25 sep 2020, 16:27
DCNews.ro
25 sep 2020, 19:05
DCMedical.ro
23 sep 2020, 23:27