Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dragoste ca în filme: Un celebru actor străin, îndrăgostit de o damă de companie româncă, a fost amenințat de mafia japoneză
WhatsApp
Un faimos comediant peruvian a povestit că era la un pas de a se căsători cu o damă de companie româncă din Japonia, dacă nu l-ar fi amenințat clanul de mafioți Yakuza.  
Dragoste ca în filme: Un comediant străin celebru a fost amenințat de mafia japoneză după ce s-a îndrăgostit de o damă de companie româncă / Foto: Captură video youtube

Inima celebrului om de comedie, Alfredo Benavides, a fost frântă în timpul unei călătorii în Japonia, unde a dezvăluit că s-a îndrăgostit de o româncă dintr-un club de noapte. Cu toate acestea, povestea lui de dragoste a avut un final neașteptat și periculos, deoarece el a fost amenințat de către Yakuza, una dintre cele mai temute și periculoase organizații criminale din lume.

 

„Românca s-a apropiat de mine cu ochii ei albaștri și m-am topit"

 

Într-o apariție în emisiunea "Café con la Chevez" de la Trome, Alfredo Benavides a împărtășit detaliile întâlnirii sale neobișnuite cu o tânără româncă numită Dasha, pe care a întâlnit-o într-un club de noapte în timpul călătoriei sale în Japonia. Pentru el, întâlnirea cu Dasha a fost ca un film de acțiune cu gangsteri. Ochii albaștri ai tinerei l-au cucerit pe loc și a recunoscut că s-a îndrăgostit de ea.

"Când am plecat în Japonia m-am îndrăgostit de o româncă pe nume Dasha, dar am fost amenințat de Yakuza. Am întâlnit-o într-un club de noapte, pentru mine era un film cu gangsteri, era un karaoke. Românca s-a apropiat de mine cu ochii ei albaștri și m-am topit", a spus el.

 

Comediantul a renunțat la dragoste pentru siguranța româncei

 

Comediantul a mărturisit că a fost la un pas să se implice într-o relație cu Dasha, dar s-a răzgândit în cele din urmă. În timp ce aștepta cu nerăbdare să o revadă, a fost abordat de membrii Yakuza, care l-au avertizat să nu mai vină în club. Amenințarea lor s-a îndreptat către Dasha și nu către el, explicând că ea ar fi suferit consecințele. Îngrijorat pentru siguranța femeii, Alfredo Benavides a decis să plece și a ajuns să plângă într-un hotel, gândindu-se la soarta misterioasei românce.

"Un peruan care făcea parte din Yakuza a venit și mi-a spus: 'Alfredo, nu vreau să te deranjez, dar nu mai poți veni aici' (...) Nu-ți vom face rău ție, ci ei. Deci nu vrei să îi facem rău, știm din nou că ai sunat, răul este împotriva ei'. M-am conformat și am mers la hotel să plâng, gândindu-mă la ce se va întâmpla cu viața acelei fete.", a povestit Alfredo Benavides.

Întâlnirea neobișnuită a comediantului cu Yakuza și relatarea sa despre povestea inimii sale frânte au captat publicul emisiunii "Café con la Chevez" mai ceva decât un film de dragoste interzisă. Publicul și fanii lui Alfredo sunt martori la o latură emoțională și vulnerabilă a artistului, care a trăit o experiență cu totul aparte în Japonia, o călătorie cu o întorsătură periculoasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel