Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dorian Popa, revoltat după ce nu a fost primit cu Cheluţu într-un restaurant: „De fiecare dată când am mers prin Europa, animăluțele sunt acceptate”
WhatsApp
Cu animalul de companie la restaurant sau nu? Este la alegerea patronului de local, nu a stăpânului de animal. A păţit-o şi Dorian Popa care nu a fost primit cu câinele într-un restaurant din Turda. 

Dorian Popa a vrut să-l scoată pe Cheluţu la masă, într-un restaurant din Turda. Surpriză, însă, cele două vedete de Instagram nu au fost bine venite împreună

„Eu nu sunt un încuiat la minte, sunt conștient că animăluţele pot deveni un stres pentru ceilalți clienți, dar asta nu înseamnă că nu se poate face un colţ desemnat celor cu animăluţe. Dar în niciun caz un răspuns vehement și încărcat de energie negativă: în acest restaurant nu aveți voie cu animale. De fiecare dată când am mers prin Europa, cam peste tot animăluţele sunt acceptate”, a spus Dorian Popa la Observator.

 

Dorian Popa l-a adoptat pe Cheluţu în urmă cu patru ani, iar povestea lor a devenit virală

 

Dorian e revoltat că a avut astfel de probleme şi în hoteluri. 

„În Satu Mare un singur hotel, un singur hotel acceptă animăluţe, în tot Satu Mare! Am avut o situaţie și acolo pentru că aveam un concert. Hotelul în care noi ne cazăm de obicei cu Cheluțu, cel care acceptă animălute era plin. Ia și caută alt hotel când nimeni nu te primeşte cu Cheluţu. Am zis: zgârie patul, zgârie perdeaua vi le plătesc dublu, triplu, cvadruplu, vă plătesc toată camera! Îmi doresc să fie sufletul meu cu mine! Într-un final am rezolvat în alt oraş”, a spus Dorian Popa, conform sursei citate. 

Sunt însă şi patroni de restaurante la polul opus. Sunt ospitalieri nu doar cu cîinii ci şi cu alte animale de companie. 

„Căţei, am avut clienți și cu pisici, am avut un client care avea doi şoricei, hamsteri, mi-a fost teamă să nu scape pe aici să nu-i mai găsim, dar îi țineau în cutie”, susține Marius Prunaru, manager restaurant. Restaurantul oferă apă şi jucării pentru câini şi pisici, dar patronii au în plan să le facă şi un meniu special. 

Majoritatea patronilor din centrul istoric al Capitalei nu acceptă animale de companie în interiorul restaurantului. Aşadar, cei care au câini sau pisici vor fi invitaţi să stea la terasă. Printre clienţi părerile sunt împărţite. Dacă regulile din restaurante sau hoteluri rămân la latitudinea patronilor, un nou proiect de lege propune acces liber pentru animale de companie în instituţii publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel