Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dorian Popa ar fi fost prins drogat la volanul bolidului său
WhatsApp
Polițiștii din Ilfov au anunțat că, vineri, în jurul orei 21.15, în Domnești, a fost oprit și verificat un bărbat, care ar fi condus  mașina sub influența unor substanțe psihoactive. Potrivit unr surse, ar fi vorba de artistul Dorian Popa, cântăreț și influencer celebru în rândul tinerilor.

Tânărul șofer a fost oprit în trafic și testat de către polițiști în localitatea Domnești. Rezultatele testului au indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive în organism. În consecință, conducătorul auto a fost dus la o unitate medicală din București pentru a i se recolta probe biologice, cu scopul de a stabili cu exactitate prezența substanțelor interzise în corpul său.

Pe baza acestor probe, polițiștii au suspendat permisul de conducere al individului și au deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Potrivit unor surse, cel surprins de polițiști ar fi cunscutul Dorian Popa, care era la volanul Lamborghiniului său de 300.000 de euro. Constănțeanul în vârstă de 35 de ani ar fi condus îmbrăcat în lenjerie intimă, mai spun sursele citate.

"La data de 27 octombrie a.c.,  ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în  exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Întrucât  aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București,  pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii  Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive", transmite IPJ Ilfov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel