Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Donnarumma, jaf șocant la Paris: bătut, legat și jefuit la domiciliu împreună cu partenera sa. Lovitură de 500.000 de euro
WhatsApp
Gianluigi Donnarumma, portarul echipei PSG și al naționalei Italiei, a trecut prin momente de groază în timpul nopții trecute, când a devenit victima unui jaf violent în propria sa locuință din Paris. 
Donnarumma, jaf șocant la Paris: bătut, legat și jefuit la domiciliu împreună cu partenera sa. Lovitură de 500.000 de euro / Foto: Instagram

Potrivit informațiilor furnizate de Actu17, fotbalistul și partenera sa, Alessia Elefante, au fost atacați în mijlocul nopții de către un grup de bandiți nemiloși.

Evenimentul șocant a avut loc în jurul orei 3 dimineața, în reședința din arondismentul opt al capitalei franceze. Hoții, în mod agresiv, au pătruns în locuința lui Donnarumma prin forțarea ușii, ceea ce a dus la un atac înspăimântător pentru cuplu. Într-un act de violență nemaiîntâlnit, cei doi au fost legați, dezbrăcați și jefuiți de bunuri valoroase.

 

Valoarea prejudiciului suferit de fotbalist se ridică la aproximativ 500.000 de euro

 

Potrivit estimărilor inițiale, valoarea prejudiciului suferit de fotbalist se ridică la aproximativ 500.000 de euro, indicând faptul că hoții au luat bunuri de mare valoare din locuința sa. După agresiune, cuplul, probabil șocat și rănit, s-a refugiat într-un hotel apropiat pentru a căuta adăpost și sprijin.

Autoritățile au intervenit imediat în urma incidentului și Brigada de reprimare a banditismului (BRB) din cadrul poliției judiciare pariziene a preluat cazul, deschizând o anchetă amănunțită pentru a găsi și aduce în fața justiției pe cei responsabili de acest act barbar.

La scurt timp după atac, Gianluigi Donnarumma și Alessia Elefante au fost transferați la spital pentru a primi îngrijiri medicale, deoarece au suferit și au fost bătuți de hoți în timpul agresiunii.

 

Starea de sănătate a lui Donnarumma și partenera sa este stabilă

 

Această știre șocantă a generat o puternică reacție în lumea fotbalului și în rândul fanilor, care și-au exprimat îngrijorarea și susținerea pentru portarul talentat și partenera sa. Cu toate acestea, atât fotbalistul cât și autoritățile trebuie să aibă încredere că justiția va fi făcută și că vinovații vor plăti pentru faptele lor odioase.

În contextul acestui incident tragic, comunitatea fotbalistică și publicul așteaptă ca măsurile de securitate să fie revizuite și întărite, pentru a preveni astfel de evenimente nefericite în viitor și pentru a asigura siguranța sportivilor și a tuturor cetățenilor în propriile lor case.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel