Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Donald Trump o atacă pe Rihanna după spectacolul de la Super Bowl: „EPIC FAIL”
WhatsApp
Kansas City Chiefs, condusă de starul Patrick Mahomes, a câştigat al treilea Super Bowl din istoria sa, după ce a învins-o cu 38-35 pe Philadelphia Eagles, în marea finală a NFL.
Donald Trump o atacă pe Rihanna după spectacolul de la Super Bowl: „EPIC FAIL”

În pauză, Rihanna a urcat pe scenă și a interpretat câteva dintre hit-urile sale. Spectacolul artistei din Barbados nu a fost pe placul fostului președinte al SUA, Donald Trump.

Acesta a postat pe rețelele sociale un mesaj în care o face "praf" pe cântăreața care va împlini 35 de ani pe 20 februarie.

„EPIC FAIL: Rihanna a oferit, fără dubii, cel mai slab show din istoria Super Bowl-ului. Asta după ce a insultat mai mult de jumătate din populația Statelor Unite, care se află oricum în declin, cu limbajul ei murdar și jignitor. Ce să nu mai zic de 'stilistul' ei”, a scris Donald Trump, pe TruthSocial, conform digisport.ro.

Atunci când s-a referit la limbajul jignitor, cel mai probabil Donald Trump a făcut referire la un moment din 2020, în care Rihanna a apărut în fața unei „opere de artă” pe care ar fi fost scris „F..k Trump”, 

 

Rihanna, însărcinată cu al doilea copil

 

Îmbrăcată complet în roşu, Rihanna a cântat pe o platformă suspendată, ridicată şi coborâtă cu ajutorul cablurilor pe o lungă scenă plasată în centrul terenului.

Ea a interpretat unele dintre hit-uri sale, printre care şi celebrul "Umbrella", înconjurată de aproximativ 50 de dansatori.

Ulterior, artista originară din Barbados, care a anunţat că este însărcinată cu cel de-al doilea său copil, a fost ridicată la înălţime pentru finalul spectacolului, pe ritmurile hit-ului „Diamonds in the Sky”.

În vârstă de 34 de ani, Rihanna are un copil în vârstă de 9 luni cu partenerul ei, rapperul A$AP Rocky.

La evenimentul de la Glendale au asistat aproximativ 67.000 de spectatori, printre care s-au aflat numeroase staruri, printre care Paul McCartney, celebrul membru al grupului Beatles, sau LeBron James, superstarul campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel