Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Designerul Cosmin Mureșan a murit. Cătălin Botezatu și întreaga echipă, în doliu
WhatsApp
Cătălin Botezatu și întreaga echipă a creatorului de modă sunt în doliu. Designerul Cosmin Mureșan s-a stins din viață la vârsta de 48 de ani. 
Designerul Cosmin Mureșan a murit. Cătălin Botezatu și întreaga echipă, în doliu

Designerul Cosmin Mureșan a murit fulgerător, la vârsta de 48 de ani. Anunțul trist a fost făcut de echipa lui Cătălin Botezatu, informează cancan.ro.

Nu se cunoaște, până în acest moment, care este cauza exactă a decesului, însă se știe că designerul a fost internat într-un spital din Cluj-Napoca. Cosmin Mureșan postase pe internet, în urmă cu câteva zile, un mesaj referitor la situația în care se afla.

„Cu adâncă durere în suflet, ne luăm rămas bun de la cel care a fost colegul nostru, Cosmin Mureșan! Drum lin către stele!”, este mesajul transmis de echipa lui Cătălin Botezatu.

 

Ultima postare a designerului Cosmin Mureșan, cu 3 zile înainte de deces

 

Cu trei zile înainte să se stingă din viață, designerul Cosmin Mureșan a postat, pe rețelele de socializare, o fotografie din salon. Bărbatul era internat într-un spital din Cluj-Napoca. O asemenea imagine a fost încărcată și pe 17 februarie 2023, când desginerul, apropiat al lui Cătălin Botezatu, le spunea prietenilor virtuali că aceea este noua lui „realitate”: „Noua mea realitate. Fii puternic, fii în siguranță, iubește”.

În data de 23 februarie 2023, Cosmin Mureșan a făcut o nouă postare, însă nimeni nu s-ar fi gândit că va fi ultima. Designerul le-a mulțumit oamenilor pentru mesajele și cuvintele frumoase pe care i le-au transmis, în perioada în care s-a aflat în spital. De asemenea, a avut dorința să nu fie întrebat ce a pățit, pentru că, cel puțin în perioada respectivă, și-a dorit intimitate și liniște. Tototdată, Cosmin Mureșan a mărturisit că se afla sub tratament.

„Dragii mei dragi! Vă mulțumesc mult pentru mesajele voastre! Le prețuiesc din adâncul inimii mele! Sunt profund impresionat! Cu toate acestea, vă rog să nu mă mai întrebați „ce am”. În momentul în care voi fi pregătit, cu siguranță vă voi spune. De asemenea, am ajuns la un punct al tratamentului în care am nevoie de liniște și de calm și intimitate. Vă mulțumesc pentru înțelegere! Vă îmbrățișez cu drag!”, scria Cosmin Mureșan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel