Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Delia, mesaj surprinzător pentru Andra, după ce soția lui Măruță a jignit un fan
WhatsApp
Andra, cunoscuta artistă și soție a lui Cătălin Măruță a fost deranjată de gluma unui fan care a strigat-o "Delia".
Delia, mesaj surprinzător pentru Andra, după ce soția lui Măruță a jignit un fan / Foto: Captura Youtube

 Recent, o situație amuzantă, dar și tensionată, a avut loc în cadrul unui concert susținut de Andra, unde un fan a strigat-o pe artistă "Delia".

Această glumă a provocat o reacție neașteptată din partea Andrei, soția cunoscutului prezentator Cătălin Măruță, care s-a simțit deranjată de confuzia dintre cele două artiste.

„Mă împinge toată lumea. Vă rog. Ușor. Mânca-i-ai c**ul . Ai glume în program. Să-i mânci c**u lu' Delia”, a declarat Andra, vizibil iritată. Această reacție a fost surprinzătoare pentru fanii prezenți, care s-au așteptat la o reacție mai relaxată din partea artistei.

 

Reacția Deliei după ce Andra și-a ieșit din fire

 

În urma incidentului, Delia, colega și „rivala de scenă” a Andrei, a simțit nevoia să comenteze situația, aducând o notă de umor și un punct de vedere diferit.

"Andra, ești bazată. Te ador. Context: cineva a făcut o glumă și a strigat-o pe Andra 'Delia'. Se întâmplă chestia asta. Probabil voi când faceți gluma asta, vă gândiți că sunteți singurii care o faceți și credeți că are super haz. Nu mai are pentru că s-a făcut foarte des. Nu mai râzi.

Știu că o să vreți să răspundeți în comentarii 'ok, Andra, ok'. Puteți să faceți asta, dar să vă și așteptați la răspunsuri pe măsură. Adică să nu vă mire dacă cineva își iese din doamnă și îți spune 'mânca-mi-ai c˙˙u!"  a spus Delia", a spus Delia pe rețelele sociale. Artista a adăugat că, deși aceste glume pot părea amuzante, ele devin repetitive și își pierd din farmec.

Delia a continuat să explice că, în loc să se repete gluma aceasta veche de ani de zile, ar prefera comentarii mai creative.

"Adică poate aș râde dacă m-ar striga cineva 'hei, domnu' Măruță sunteți senzațională. Sau Cătăline, sau Smiley, ce bine îți stă părul azi" a adăugat Delia, subliniind că ar prefera un alt tip de interacțiune din partea fanilor.

 

Relația dintre Delia și Andra

 

Delia Matache și Andra Măruță sunt două artiste de mare succes în România, care au împărtășit aceleași scene de-a lungul carierei, însă puțini au avut ocazia să le vadă împreună. Delia a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, iar, pentru prima dată, realizatorul tv i-a cedat locul de intervievator soției sale. Între Delia și Andra s-a desfășurat o discuție interesantă, în care invitata a făcut câteva mărturisiri în premieră.

"Ne știm de 20 de ani și avem multe amintiri din culisele concertelor; de obicei, ne vedeți fiecare în proiectele sale, cu videoclipuri și alte formate de televiziune," a declarat Andra.

Cele două cântărețe sunt legate nu doar prin talentul și pasiunea lor pentru muzică, ci și prin partenerii lor de viață. Cătălin Măruță și Răzvan Munteanu, soțul Deliei, provin din Târgu Jiu, au fost colegi în școala generală și au păstrat o prietenie strânsă de-a lungul anilor.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel