Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
De ce nu mai apare Cătălin Măruță la PRO TV. Vedeta a dat cărțile pe față pentru fanii săi
WhatsApp
Cătălin Măruță va lipsi din „sufrageriile” tuturor pentru o bună perioadă de timp, din cauza unor probleme de sănătate care nu s-au putut rezolva decât prin operație. Prezentatorul le-a povestit tot fanilor săi, mulțumindu-le pentru susținere.
De ce nu mai apare Cătălin Măruță la PRO TV. Vedeta a dat cărțile pe față pentru fanii săi / Foto: Captură video youtube

Îndrăgitul prezentator de la PRO TV, Cătălin Măruță, a fost nevoit să se despartă un timp de studioul emisiunii sale, fiind spitalizat pentru o operație din cauza unor probleme de sănătate. Însă, acesta s-a gândit la telespectatorii emisiunii sale, așa că a adus o prietenă dragă publicului, care ăs îi țină locul.

Vedeta a anunțat, în urmă cu câteva zile, că va trebui să lipsească de la emisiune, în ciuda recordului său de a nu lipsi niciodată din 2007 de când s-a lansat. Dar în urma unui accident la mare, durerea a devenit insuportabilă, iar acesta și-a pus sănătatea pe primul loc. Astfel, Măruță va fi supus unei intervenții destul de grele.

 

Mesaj emoționant înainte de operație

 

Deși este bărbat în toată firea, Măruță se teme de operație și se bucură de susținerea fanilor săi, care îi dă putere. Acesta i-a transmis un mesaj foarte emoționant soției sale, Andra și persoanelor care îi sunt alături.

„Împreună, la bine și la greu. Chiar dacă Andra nu poate intra în sala de operații, nu face anestezia, nici nu ține bisturiul, totuși participă și ea la operația mea. Cu sprijin moral. Nu a putut să stea acasă. Nu m-a lăsat să plec singur spre spital. Așa este ea și chiar dacă i-am spus să mă aștepte liniștită acasă, recunosc că sunt fericit că a vrut să vină. De fapt, nici eu nu aș fi putut să o aștept acasă... Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre de susținere!”, a scris pe Facebook prezentatorul.

 

Cine îl va înlocui pe Cătălin Măruță

 

Deși, lui Măruță i-a fost extrem de dificil să lase emisiunea pe mâinile altei persoane, acesta a găsit prezentatorul potrivit înainte de a se interna. Adela Popescu este cea care îi va lua locul până când prezentatorul se va recupera. Cele două vedete se cunosc de mult timp și s-au susținut reciproc de-a lungul timpului.

„Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni. Sănătatea este pe primul loc, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune”, a declarat Adela Popescu, potrivit Pro TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel