Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
De ce a purtat celebrul actor Morgan Freeman o singură mănușă la Premiile Oscar. Povestea tristă din spate
WhatsApp
Morgan Freeman a fost invitat la Premiilor Oscar pentru a sărbători 100 de ani de existență a Warner Bros. Însă, actorul a atras atenția prin ținuta sa care conținea o singură mănușă neagră. Dar, mai degrabă decât să fie o alegere de stil, există de fapt o poveste sfâșietoare în spatele ei.
De ce a purtat celebrul actor Morgan Freeman o singură mănușă la Premiile Oscar. Povestea tristă din spate / Foto: Captură video youtube

Cele mai mari și cele mai bune personalități din industria cinematografică au venit aseară (12 martie) la Los Angeles pentru cea de-a 95-a ediție a Premiilor Oscar.

Da, este acel moment al anului în care cele mai mari vedete de pe planetă se întâlnesc pentru a decide cine este cu adevărat cel mai mare dintre toate.

Și, în timp ce toți ochii erau ațintiți asupra unor actori precum Brendan Fraser, Michelle Yeoh și Ke Huy Quan pentru a vedea cine va ieși învingător în acest an, mulți spectatori au observat, de asemenea, ceva diferit la ținuta lui Morgan Freeman.

 

De ce a purtat celebrul actor Morgan Freeman o singură mănușă la Premiile Oscar



Legenda de la Hollywood a fost invitată la acest eveniment strălucitor și a urcat pe scenă alături de Margot Robbie pentru a sărbători 100 de ani de existență a Warner Bros.

Cu toate acestea, deși "Dumnezeu" a arătat corespunzător pentru această ocazie, unii au observat că, pe lângă smochingul său suav, bărbatul de 85 de ani purta și o mănușă neagră lungă.

"De ce poartă Morgan Freeman o mănușă?", a întrebat un telespectator, pe Twitter. "Ce era cu o singură mână într-o mănușă neagră? Este Morgan Freeman în regulă?", a pus  altă persoană.

Dar, mai degrabă decât să fie o alegere de stil, există de fapt o poveste sfâșietoare în spatele ei.

 

Accidentul lui Morgan Freeman



Freeman a fost implicat într-un accident de mașină în 2008, când a ieșit de pe un drum din Mississippi și s-a răsturnat. Actorul a trebuit să fie eliberat de către serviciile de urgență și s-a rănit grav la brațul stâng.

Un editor al unui ziar local a declarat la acea vreme: "Abia l-au scos din mașină. Dar era lucid, conștient. La un moment dat, vorbea, glumea cu unii dintre salvatori".

În ciuda faptului că i s-a spus că durerea va dispărea și că va vedea o oarecare îmbunătățire până în 2011, Freeman este încă incapabil să își folosească mâna în mod corespunzător. El trebuie să poarte acum o mănușă de compresie pentru a menține circulația sângelui.

Vorbind anterior despre această accidentare, Freeman a spus: "Am suferit leziuni nervoase și nu s-a îmbunătățit. Nu o pot mișca. Dacă nu-ți miști mâna, se va umfla. Știi că îți miști mâna de un milion de ori pe zi?".

În timpul unui interviu pentru Esquire, în urmă cu câțiva ani, Freeman acuza dureri în brațul stâng. Când a fost întrebat despre asta, i-a spus reporterului: "Este fibromialgia. În sus și în jos pe braț. Acolo devine atât de rău. E chinuitor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel