Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dana Roba, românca bătută de către soțul ei, a suferit o operație de 9 ore la creier. Agresorul ar fi lovit-o crunt cu un ciocan
WhatsApp
Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, se află într-o stare de neimaginat după o operație de 9 ore la creier. Soțul ei, presupusul agresor care ar fi lovit-o cu un ciocan, a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile.  
Foto: Instagram

Dana Roba a suferit o intervenție chirurgicală la creier în urma unui presupus incident în care ar fi fost lovită cu un ciocan de către soțul ei, Daniel Balaciu. În prezent, se află internată în spital sub supravegherea medicilor. Potrivit informațiilor furnizate de Spynews, ea își poate mișca doar un picior și ochii, iar în timpul interogatoriului a răspuns prin clipit de una sau două ori.

 

Dana Roba a ajuns la spital după ce soțul ei a bătut-o crunt

 

În urmă cu trei zile, Dana Roba, cunoscută anterior ca iubita lui Nicolae Guță și acum make-up artist, a devenit subiect de interes în presă. Au apărut știri conform cărora a fost adusă de urgență la spital după ce ar fi fost agresată de soțul ei în timp ce dormea.

Până în prezent, nimeni nu a confirmat aceste zvonuri, dar este clar că vedeta a suferit o intervenție chirurgicală de nouă ore la creier în urma loviturilor primite.

Publicația Cancan relatează că soțul Danei Roba ar fi devenit violent și ar fi agresat-o grav, acesta fiind chiar cel care a alertat autoritățile când a observat că Dana nu se recuperează după loviturile primite.

 

Bărbatul a fost arestat timp de 30 de zile

 

Soțul a fost arestat pentru 30 de zile și va rămâne în detenție până în luna iulie. Se pare că relația lor avea probleme de ceva timp, iar Dana dorea să divorțeze.

Potrivit informațiilor furnizate de sursele judiciare, bărbatul a declarat anchetatorilor că și-a agresat soția deoarece credea că aceasta avea o relație cu alt bărbat.

„La data de 5 iunie 2023, în jurul orei 11:20, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că între doi soți, un bărbat în vârstă de 45 de ani și o femeie de 31 de ani, din Timișoara, în timp ce se aflau în locuința personală a avut loc un conflict sponta. Femeia fiind lovită cu un corp contondent la nivelul capului. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violență în familie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurările producerii acestui incident”, a transmis Poliţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel