Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cum arată primul festival din România, după epidemie. Reguli pentru participanţi
WhatsApp
Festivalul de muzică Rock Another World a început joi la Iaşi. Acesta se desfășoară până duminică, iar participanții trebuie să respecte reguli pentru prevenirea transmiterii noului coronavirus.
poza cu caracter descriptiv

Festivalul Rock Another World se desfășoară de joi până duminică la Iași. Organizatorii anunță că au fost vândute 80 la sută din biletele și abonamentele pentru această ediție.

Directorul festivalului, Roxana Patricia Butucel, spune că participanții trebuie să respecte reguli pentru prevenirea transmiterii noului coronavirus.

Astfel, în fiecare zi, la festival pot intra cel mult 500 de persoane, iar participanții trebuie să stea în grupuri de câte doi sau patru.

„În clipa de faţă suntem la o capacitate de 70-80% bilete vândute, abonamentele s-au dat din prima zi, au fost sold out”, a declarat Roxana Patricia Butucel.

Potrivit acesteia, festivalul are o componentă umanitară.

„Anul acesta vrem să venim în sprijinul a 500 de familii din comuna Lungani, din Iaşi. Vom dona pachete cu alimente de bază, produse de curățenie și materiale sanitare”, a precizat directorul festivalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel