Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cum arată maestrul Florin Piersic, după problemele de sănătate: „M-ați recunoscut? Nu cred”
WhatsApp
Florin Piersic, îndrăgitul actor român cunoscut pentru carisma și talentul său, a transmis un mesaj emoționant din clinica de recuperare, unde se află în urma problemelor de sănătate din mai. 
Cum arată maestrul Florin Piersic, după problemele de sănătate: „M-ați recunoscut? Nu cred” / Foto: Facebook

În vârstă de 88 de ani, maestrul se recuperează după o operație complexă la genunchi, iar mesajul său video a adus speranță și bucurie fanilor săi.

„Sunt cu dumneavoastră. O să ne întâlnim și o să ne iubim”, a spus Florin Piersic în mesajul său pe Facebook, arătându-se optimist și plin de viață, chiar dacă a traversat o perioadă dificilă. Actorul a dorit să îi reasigure pe cei care îl îndrăgesc că va reveni în mijlocul lor și că nu a fost uitat, în ciuda absenței sale de pe scenă și din viața publică în ultima vreme.

 

„Am fost cam bolnăvior, cam multişor timp”

 

„M-ați recunoscut? Nu cred. Nu cred. Pentru că nu pot să cred pentru că sunt o mie de Florini în țara asta românească și numai pe Florin Piersic ați vrut să-l uitați, dar nu l-ați uitat pentru că dacă l-ați fi uitat eu nu vă vorbeam în clipa asta”, a declarat actorul, cu acea ironie fină care l-a făcut atât de iubit de public. Mesajul a fost postat pe pagina de Facebook a clinicii în care se recuperează, oferind un moment de apropiere între actor și fanii săi, chiar și în aceste condiții.

Florin Piersic a trecut prin momente dificile, fiind internat la Spitalul Foișor din București în data de 9 mai, din cauza unei infecții puternice la genunchi. După o perioadă de tratament și intervenții medicale, actorul a fost externat la începutul lunii iunie, însă recuperarea sa continuă într-o clinică specializată. Aici, Piersic urmează un program intensiv de kinetoterapie, cu scopul de a-și recăpăta mobilitatea și de a putea să meargă din nou pe distanțe mai mari.

Optimismul său și dorința de a reveni în fața publicului sunt evidente în cuvintele sale: „Am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar vremea trece, omul rămâne și eu sunt cu dumneavoastră... Aici sunt, o să plec și o să ne întâlnim și o să ne iubim.” Florin Piersic a demonstrat încă o dată că, indiferent de provocările pe care le-a întâmpinat, rămâne același spirit energic și plin de viață, gata să revină în lumina reflectoarelor.

Pentru fanii săi, mesajul a fost un balsam pentru suflet, aducându-le aminte de forța și vitalitatea care l-au caracterizat întotdeauna pe actor. Mulți și-au exprimat bucuria și susținerea prin comentarii emoționante, sperând la o reîntâlnire cât mai curând.

 

Florin Piersic pare să fie pe drumul cel bun spre vindecare

 

Recuperarea lui Florin Piersic continuă, iar îndrăgitul actor pare să fie pe drumul cel bun spre vindecare. Cu ajutorul kinetoterapeuților și a echipei medicale, el lucrează intens pentru a se asigura că va putea merge din nou pe cont propriu și, eventual, să revină pe scenă, acolo unde îi este locul. Publicul îl așteaptă cu nerăbdare, iar mesajul său video a fost un semn clar că nu va mai dura mult până când acest lucru se va întâmpla.

Florin Piersic rămâne un simbol al artei și al culturii românești, iar optimismul său este o sursă de inspirație pentru toți cei care trec prin momente grele. În pofida problemelor de sănătate, el continuă să fie prezent în inimile oamenilor și promite că va reveni mai puternic ca niciodată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel