Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mihai Trăistariu este pregătit să revină pe scena Eurovision în 2024 și să reprezinte România
WhatsApp
Mihai Trăistariu, renumitul artist care a reprezentat România la concursul Eurovision în 2006 și a obținut un impresionant loc patru, a anunțat că este pregătit să revină pe scena Eurovision.
Foto: Unsplash

Într-o veste care a stârnit entuziasm în rândul fanilor Eurovision din România, cântărețul a mai dezvăluit și că are deja o melodie pregătită pentru posibila participare a României la Eurovision 2024.

Mihai Trăistariu a fost mereu deschis în legătură cu dorința sa de a reveni la concursul Eurovision și și-a exprimat intenția de a găsi o melodie care să îl reprezinte într-un mod autentic și contemporan. Într-o postare recentă pe contul său de Facebook, artistul a împărtășit vestea entuziasmantă cu fanii săi.

„Vreau să vă anunț cu entuziasm că... am găsit melodia perfectă pentru Eurovision 2024", scrie Mihai Trăistariu.

 

 

Fanii cred că Mihai Trăistariu ar putea aduce României un premiu frumos

 

Această declarație a stârnit un val de reacții pozitive din partea fanilor și a comunității Eurovision din România. Mulți susțin că Mihai Trăistariu este un artist talentat cu o experiență vastă în concursul Eurovision și că ar putea avea șanse bune de a aduce României un rezultat de succes.

Piesa cu care Mihai Trăistariu a cucerit inimile europenilor în 2006, "Tornero", a devenit un hit masiv și a consolidat poziția României în competiția Eurovision. De-a lungul anilor, artistul a manifestat un interes constant pentru revenirea la concurs și a participat la selecția națională a României în mai multe rânduri, însă fără a reuși să obțină biletul pentru finala Eurovision.

În ciuda eșecurilor anterioare, Mihai Trăistariu rămâne hotărât să își reprezinte țara la cel mai mare eveniment muzical european și să contribuie la recâștigarea prestigiului pe care România l-a avut în trecut la Eurovision. Cu melodia potrivită și sprijinul fanilor, el speră să realizeze o performanță memorabilă la Eurovision 2024.

Stați cu ochii în patru pentru a afla cele mai noi informații legate de participarea României la Eurovision 2024 și pentru a urmări evoluția lui Mihai Trăistariu în cadrul competiției care se va ține în Malmö în anul 2024.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel