Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Coldplay, impresionați de un artist stradal din București la prima lor vizită în România
WhatsApp
Trupa britanică de rock Coldplay a ajuns pentru prima dată în România și a fost imediat impresionată de un artist stradal din Centrul Vechi al Bucureștiului. 
Foto: Capturi de ecran / Sursă: Instagram - coldplay

Marți după-amiază, trupa britanică de rock Coldplay a ajuns în România, după ce a susținut un concert în Atena, Grecia. Membrii formației au profitat de ocazie pentru a se plimba prin Centrul Vechi al Capitalei, așa cum reiese din postările lor pe rețelele sociale.

Pentru prima dată în România, Coldplay va susține două concerte pe Arena Națională din București, programate pentru astăzi și mâine. În timpul plimbării lor prin Centrul Vechi, trupa a fost impresionată de un moment artistic special.

Pe conturile oficiale Coldplay de pe Instagram și Facebook a fost publicat un filmuleț de câteva secunde, în care un bărbat interpretează celebra melodie italiană „Caruso” pe strada Lipscani. Clipul a fost însoțit de o inimioară, semn că membrii trupei au apreciat interpretarea emoționantă a artistului stradal (vezi poza de sus al articolului).

---------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
pixel