Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Claudiu Manda, DEZVĂLUIRI despre NUNTA cu Lia Olguța Vasilescu
WhatsApp
Claudiu Mandea a prezentat, miercuri, la Punctul de întâlnire de la Antena 3, detalii despre nunta cu Lia Olguța Vasilescu.

„Nunta va fi în două etape: cununia civilă în luna februarie și nunta propriu-zisă în luna martie. Ne-am hotărât undeva la sfârșitul anului să oficializăm și formal relația noastră.

Sigur că urma să conviețuim împreună la un moment dat. Eu am un băiat, doamna Vasilescu are un băiat - va trebui să stăm împreună. Mai avem încă lucruri de făcut, de finalizat lista de invitați și alte detalii de genul acesta”, a spus Claudiu Manda la Antena 3.

Citește și Denise Rifai, mesaj pentru Olguța V. , cu ocazia nunții

Claudiu Manda a dezvăluit și cine vor fi nașii.

„Ne-am gândit la momentul respectiv cine ar putea să fie nași. Aveam doi prieteni foarte aproapiați de vârsta noastră între care ne-am gândit și am ales unul dintre ei. Este un coleg de-al nostru, mai mic decât noi ca funcție, dar este foarte important că ne înțelegem bine.

Și el și soția sunt niște oameni cu un suflet bun și oameni de echipă. Nu știu cât este de bogat - lucrează în administrație, e primar într-o comună de lângă Craiova”, a precizat Manda.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel