Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cine sunt cele mai frumoase femei ale anului 2022. Locul unu îl ocupă un model Victoria's Secret
WhatsApp
Topul celor mai frumoase 100 de femei ale anului 2022 a fost alcătuit de TC Candler și de un grup de critici independenți încă din 1990. Campioana anului 2022 a fost desemnată fostul model Victoria's Secret, Jasmine Tookes.
Cine sunt cele mai frumoase femei ale anului 2022. Locul unu îl ocupă un model Victoria's Secret / Foto: Instagram

Jasmine Tookes provine din America și este în vârstă de 31 de ani. Fotomodelul Victoria's Secret a anunțat recent că este însărcinată și că s-a luptat cu concurența unora dintre cele mai cunoscute femei de la Hollywood pentru a obține primul loc.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jasmine Tookes (@jastookes)

 

Este foarte puțin probabil să recunoașteți întregul top 100. Ccu toate acestea, există câteva nume foarte mari acolo. Iată ce vedete se regăsesc în topul celor mai frumoase femei din anul 2022.

 

Cele mai frumoase femei din anul 2022

 

Pe locul 12 s-a clasat fosta Miss Israel și actrița din Wonder Woman, Gal Gadot, care apare pentru a 12-a oară în listă.

Ana de Armas - care a interpretat-o recent pe Marilyn Monroe în Blonde - s-a clasat pe locul 27, în cel de-al nouălea an în care se află pe listă.

Cântăreața Dua Lipa a fost o nouă intrare pe locul 56, în timp ce Sydney Sweeney, vedeta serialului Euphoria, a fost, de asemenea, o nouă intrare pe locul 60.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

 

Emma Watson a fost plasată pe locul 65 în cel de-al 17-lea an în care se află pe listă, ceea ce este ușor de ridicat din sprâncene, având în vedere că are 32 de ani.

Vedeta din Game of Thrones, Emilia Clarke, a ocupat locul 83 în cel de-al 12-lea an în listă, iar Ariana Grande s-a clasat pe locul 85 în cel de-al 7-lea an în listă.

Fotbalista croată Ana Maria Markovic a fost o nou intrată pe locul 94 în top, urmată de Margot Robbie pe locul 96, în al 8-lea an de prezență pe listă. În top s-a aflat și nou-venita Jenna Ortega, care s-a clasat pe locul 97.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jenna Ortega (@jennaortega)

 

Desigur, așa cum spune proverbul, frumusețea este în ochii privitorului și probabil că vă întrebați cu toții de ce alte vedete nu au intrat pe listă.

 

Cum sunt alese vedetele în top

 

Explicând cum funcționează, Candler a scris: "Spre deosebire de majoritatea celorlalte clasamente anuale de frumusețe, lista celor mai frumoase 100 de femei nu este un concurs de popularitate și cu siguranță nu este specifică unei țări. Nu este vorba despre cea mai sexy sau cea mai faimoasă celebritate. Mai degrabă, lista încearcă să informeze & să lărgească opinia publică, în loc să o reflecte.

Lista introduce fețe noi în țări în care, în mod normal, acestea nu ar ajunge. Criticii independenți caută în lung și-n lat, ascultând multe milioane de sugestii trimise de public în ultimele două decenii, iar apoi alcătuiesc o listă reprezentativă pentru idealul modern de frumusețe la nivel mondial."

 

„Selectăm doar 100 de chipuri din cele aproximativ 160.000 de celebrități”

 

Mesajul continuă: "Perfecțiunea estetică este doar unul dintre criterii. Grația, eleganța, originalitatea, îndrăzneala, pasiunea, clasa, echilibrul, bucuria, promisiunea, speranța... toate acestea sunt întruchipate într-un chip frumos.

NOI selectăm doar 100 de chipuri din cele aproximativ 160.000 de celebrități (ceea ce înseamnă mai puțin de 0,001%). Este o sarcină ingrată, deoarece nicio persoană nu va fi niciodată de acord cu toate alegerile.

Peste 50 de țări sunt reprezentate pe lista anuală. Acest număr pare să crească în fiecare an, pe măsură ce participarea publicului crește și se extinde. Această diversitate se bazează foarte mult pe sugestiile publicului din aproape toate colțurile lumii.

Bineînțeles, listele sunt întotdeauna foarte subiective... nu veți fi de acord cu unele dintre alegeri, dar poate că veți găsi un nou favorit. Sperăm să vă placă lista."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel