Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cine este românca de la mondialul din Qatar care i-a înmânat trofeul lui Messi. „Îmi tremurau mâinile încontinuu”
WhatsApp
Adriana Paul este românca de la mondialul din Qatar care a participat la premiere, după ce Argentina a câștigat finala Campionatului Mondial contra Franței, 3-3, 4-2 la loviturile de departajare. Frumoasa brunetă a atras toate privirile.
Cine este românca de la mondialul din Qatar care i-a înmânat trofeul lui Messi. „Îmi tremurau mâinile în continuu” / Foto: Instagram

Adriana Paul a povestit cum a fost experiența ei de a fii prezentă lângă Messi și Mbappe și cum a ajuns să aibă un rol atât de important. Tânăra româncă lucrează în Qatar ca stewardesă a companiei aeriene Qatar Airways și a fost contactată pentru a aduce medaliile și trofeele.

Astfel, Adriana a ajuns la ceremonia de la finalul Campionatului Mondial, iar pe podium a stat chiar în spatele președintelui Franței Emmanuel Macron. 

 

Adriana Paul, românca de la mondialul din Qatar a trăit o experiență de neuitat

 

„A fost o experiență de nedescris, m-am bucurat enorm că am avut șansa să fiu aleasă dintre 15 mii de însoțitori de zbor ai companiei noastre, să trăiesc live acele emoții”, a spus ea pentru Libertatea.

Adriana Paul a avut onoarea de a ține în mână chiar trofeul pentru cel mai bun jucător al turneului, câștigat de Leo Messi.

„Trofeul a fost greu, probabil cântărea vreo șase kilograme, îmi tremurau mâinile în continuu”, a precizat Adriana.

„Eu sunt fata de la țară, vin tocmai din Bârsana, din Maramureș. Am stat cu bunicii, părinții. Mulgeam vacile dimineața și după plecam, pe cărare, la școală. Dacă aș spune aceste lucruri cuiva care locuiește aici, nu m-ar crede. Am plecat din România acum opt ani, am locuit trei ani în Londra și, pe urmă, am venit în Qatar în 2017”, a mărturisit românca pentru playsport. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adriana Paul (@adriianepaul)

 

Adriana Paul: „Sper să ne calificăm la următorul campionat, aș fi mândră pentru români”

 

„Am împărțit experiența și emoțiile atât pe scenă, cât și în culise cot la cot cu emirul din Qatar, președintele Franței și președintele FIFA și alți reprezentanți FIFA. Sunt foarte recunoscătoare și realizez că este un moment unic

Am mai participat la evenimente, dar acesta a fost mondial. Să fii spectator în sine la o finală de Cupă Mondială este un moment de vis, dar să fii pe teren și pe aceeași scenă cu câștigătorii Cupei Mondiale în fața a 90.000 de spectatori și transmis live peste tot în lume a fost spectaculos”, a precizat Adriana Paul.

„Sper să ne calificăm la următorul campionat, aș fi foarte mândră pentru români”, încheie Ariana Paul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel