Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cine este Babasha, manelistul care a urcat pe scenă la concertul Coldplay
WhatsApp
Invitat să urce pe scenă chiar de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, Babasha a cântat alături de unii dintre cei mai râvniți artiști ai lumii. Cine este manelistul huiduit pe Arena Națională.
Cine este Babasha, manelistul care a urcat pe scenă la concertul Coldplay / Foto: Instagram

Concertul trupei Coldplay, desfășurat miercuri seara pe Arena Națională din București, a avut parte de un moment surprinzător și controversat: prezența pe scenă a manelistului Babasha. 

Chris Martin a introdus momentul cu un mesaj de deschidere și incluziune: „Sper să depășim unele bariere în această seară”. Cu toate acestea, momentul nu a fost bine primit de toți cei prezenți. În timp ce unii spectatori au savurat colaborarea neașteptată, mulți alții s-au arătat nemulțumiți, huiduind și exprimându-și dezaprobarea față de prezența manelelor la un concert Coldplay.

 

Cine este manelistul Babasha

 

Deși este pe locul unu în trending pe Youtube, nu multă lume știe cine este Babasha. Tânărul artist este fiul celebrei cântărețe de muzică de petrecere Carmen de la Roma. Acesta a interpretat piesa sa de succes „Păi Naa”, care a adunat peste 6,7 milioane de vizualizări pe YouTube.

În timpul prestației sale, pe ecranele din spatele scenei a fost afișat mesajul „If you want love, be love. If you want peace, be peace”.

În ciuda reacției publicului de pe Arena Națională, Babasha continuă să fie un nume de referință în topurile muzicale din România. Pe YouTube, artistul are 104.000 de abonați, iar pe Instagram a adunat o comunitate de aproape 60.000 de persoane. Piesele sale sunt foarte populare pe platforma TikTok, circulând intens printre utilizatori.

Un alt hit al său, „Baklava”, a ajuns numărul unu în trending pe YouTube, acumulând peste 11 milioane de vizualizări în doar două săptămâni de la lansare. Popularitatea sa pe rețelele de socializare și pe platformele de streaming demonstrează că Babasha are un public loial și dedicat.

În urma concertului, Babasha a repostat pe pagina sa de Instagram mai multe „stories” din timpul evenimentului, în care se aude cum lumea îl huiduie pentru piesa pe care a interpretat-o.

 

@alicegheorghiuu #fyp #coldplay #bucuresti ♬ original sound - Alice Gheorghiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel