Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Chefi la Cuțite, surpriză de PROPORȚII. Gina Pistol s-a întors în finală
WhatsApp
Surpriză de proporții la Chefi la Cuțite. Gina Pistol s-a întors în finala concursului. 
chefi la cutite gina pistol s-a intors

Gina Pistol s-a întors temporar în finala de la Chefi la Cuțite. La momentul difuzării ediției, Gina Pistol nu născuse, astfel că nu a rămas foarte mult, deși impresia generală a fost că ea va prezenta finala. Ea doar a apărut în finală pentru o simetrie cu debutul concursului. Gina Pistol a prezentat câteva ediții din acest sezon, dupăcare a fost înlocuită de Irina Fodor. 

Citește și Chefi la Cuțite marți, 15 iunie. Cei trei finaliști sunt Cătălin, Elena și Narcisa

"Felicitări dragilor că ați ajuns până aici. Am venit acum pentru că știam că vă găsesc pe toți aici așa cum v-am lăsat. V-am lăsat cu lacrimi, vă revăd acum cu lacrimi. Felicitări tuturor, celor care ați apucat să gățiți în această bucătărie, în aceste echipe. Să știți că este victoria voastră a tuturor. Vă urez o zi minunată și vă doresc să vă bucurați. O s-o las pe Irina Fodor să vă spună ce aveți de făcut. Vă sărut și vă țin pumnii," a spus Gina Pistol în momentul în care a revenit în platoul Chefi la Cuțite. 

Chefi la Cuțite, finala. Gina Pistol nu a rămas să prezinte

După ce a intrat în concediu de maternitate a fost nevoie de două persoane pentru ca Gina Pistol să fie înlocuită. Aceasta a fost substituită de Irina Fodor la prezentarea probelor și interacțiunea cu concurenții din timpul probelor și cu Speak la interacțiunea cu susținătorii concurenților. Rămâne de văzut care va fi componența echipelor din următorul sezon Chefi la Cuțite.

Reamintim că Gina Pistol este însărcinată cu Smiley și va lipsi de la Antena 1 o perioadă importantă. Chiar și emisiunea Asia Express din acest sezon va fi prezentată de Irina Fodor. Asia Express din acest an are loc în Turcia, o destinație nu tocmai obișnuită pentru acest concurs. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel