Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Chefi la Cuțite marți, 15 iunie. Cei trei finaliști sunt Cătălin, Elena și Narcisa
WhatsApp
Cei trei finaliști au fost anunțați în ediția Chefi la Cuțite de marți, 15 iunie. Ei sunt, în ordinea în care au fost anunțați, Cătălin, Elena și Narcisa. 
Chefi la Cuțite marți, 15 iunie. Cei trei finaliști sunt Cătălin, Elena și Narcisa

Cătălin Amarandei de la echipa lui Florin Dumitrescu a fost unul dintre cei mai constanți bucătari din acest sezon. Mai mult decât atât, acesta a demonstrat un spirit de echipă incredibil și chiar a fost la un pas să fie eliminat din cauză că a preferat de multe ori să-și ajute coechipierii, neglijându-și de multe ori propriile preparate. El a luat punctajul cel mai mare la cele trei probe din semifinale: gustul copilăriei, desert cu ciocolată și signature dish. Pentru ultima probă acesta a ales să gătescă pește black code, o farfurie gătită corect și foarte aspectoasă. Acesta a primit aprecierea tuturor chefilor. 

Elena Matei, de la echipa lui chef Sorin Bontea a fost una dintre surprizele acestui sezon și a doua finalistă anunțată. Deși a fost privită ca outsider și nu mulți i-au dat șanse, tânăra bucătăreasă de doar 22 de ani din Ploiești a fost foarte constantă pe tot parcursul sezonului și a reușit să facă farfurii extraordinare, atât ca plating cât și la gust. Somonul din cea de-a treia probă i-a uimit pe cei trei chefi care nu bănuiau că a fost gătit chiar de Elena. Surpriza le-a fost cu atât mai mare când au auzit că ea a fost cea care a gătit porția de somon.

Chefi la Cuțite, marți 15 iunie. Narcisa în finală. Cea mai mare surpriză din istoria Chefi la Cuțite

 

Narcisa este cea de-a treia finalistă anunțată și este de departe cea mai mare surpriză din istoria Chefi la Cuțite. Deși nu a gătit foarte sofisticat, Narcisa a demonstrat că poate ajunge în finală cu foarte mult gust în farfurie. De-a lungul întregului sezon aceasta a gătit tocănițe și alte diverse preparate cu foarte mult gust. A fost de asemenea ajutată de bucătarii mai experimentați de la ea din echipă atunci când nu s-a putut descurca prea bine și când a fost nevoie de preparate din bucătării internaționale. Una dintre cele care i-a fost mereu alături și a ajutat-o a fost Valentina, care de multe ori și-a pus amprenta în farfuria ei. Foarte mulți concurenți, buni bucătari au fost frustrați de apariția Narcisei în finală, aceștia conștientizând că ei sunt bucătari mai buni decât Narcisa. Unul dintre ei este Ștefan care a recunoscut.

"Am gătit foarte bine, sunt frustrat," a spus Ștefan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel