Florin Dumitrescu s-a lăsat așteptat de ieșeni la eveniment, pentru că i s-a făcut rău. Îndrăgitul bucătar a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe din Iași chiar cu 10 minute înainte de prezentarea evenimentului, potrivit BZI.
Florin Dumitrescu este un bucătar extrem de apreciat și cunoscut. El are o experiență de viață spectaculoasă, după ce și-a început cariera la 14 ani. Ajutat de tatăl său, imediat după s-a angajat ca ajutor la un restaurant din București, unde salariul era de 100 de dolari.
În doar trei ani, Florin Dumitrescu a câștigat o experiență colosală în bucătărie. 'Eu, la 17 ani, câştigam de trei ori mai mult decât mama. Ea avea salariul 8 milioane de lei (n.r. – vechi), iar eu luam 25 de milioane, lucram în două restaurante. Aveam un salariu uriaş pentru vârsta mea, mai mulţi bani decât puteam cheltui', a declarat Florin Dumitrescu pentru Adevărul. În 2007, a decis să plece în Italia, pentru a se perfecționa în arta gastronomiei.
'Lucram în Italia într-un restaurant unde făceam singur 800 de porții de paste: 400 pe prânz, 400 pe cină. Am plecat de acolo și am ajuns într-un hotel unde doar eu și șeful bucătar făceam mese pentru 250 de persoane. Totul ține de matematică și planificare', relata celebrul chef într-un interviu pentru Adevărul. După trei ani, s-a întors în România, devenind Chef-ul unuia din cele mai renumite restaurant din București.
În anul 2012, Florin și-a făcut debutul în televiziune, la Pro Tv, cu emisiunea 'Masterchef', avându-i colegi, în calitate de jurați, pe Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. La vremea aceea cel mai tânăr jurat 'Masterchef' din lume, a devenit rapid celebru pentru firea sa spontană și explozivă. În anul 2016, cheful a schimbat televiziunea, devenind jurat alături de aceeași colegi în show-ul culinar 'Chefi la cuțite', de la Antena 1, potrivit Viva.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News