Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Celebrul rapper Guess Who ar fi fost prins drogat la volan
WhatsApp
Guess Who ar fi fost prins drogat la volan. Cântărețul, pe numele lui adevărat Laurențiu Mocanu, este audiat de politiștii de la Brigada Rutieră, după ce ar fi fost testat pozitiv la cocaină.

Cântăreţul Guess Who a fost prins drogat la volan, în Capitală, potrivit unor surse citate de Antena 3 CNN. Se pare că artistul a fost testat cu aparatul Drugtest şi ieșit pozitiv la cocaină. Cântărețul în vârstă de 37 de ani a fost oprit de polițiștii de la rutieră, lângă Piața Victoriei, în timpul unui control de rutină 

I-a fost prelevată salivă, iar aparatul de testare a afișat un rezultat pozitiv pentru o substanță psihoactivă, spun sursele, cel mai probabil, cocaină.

"La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit un  dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări  IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal", se arată în comunicatul Poliţiei, dar care nu precizează numele persoanei în cauză.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel