Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Celebru manelist, bătut la o nuntă din Călărași. A refuzat să cânte după program
WhatsApp
Celebrul manelist Sorinel Copilul de Aur a fost bătut de mai multe persoane la o nuntă din Călărași, deoarece nu a vrut să cânte peste programul stabilit inițial. Poliția a deschis o anchetă în acest caz. 
Sorinel Copilul de Aur a refuzat să cânte în afara programului stabilit inițial (Sursa foto: calarasipress.ro)

Sorinel Copilul de Aur a fost bătut de mai multe persoane care participau la o nuntă. Manelitul și-ar fi terminat programul artistic, însă ar fi refuzat să rămână peste program. Scandalul a avut loc în municipiul Călărași pe strada Varianta Nord într-unul dintre corturile de evenimente, scrie publicația locală CălărașiPress.

"După terminarea programului artistic, la plecarea de la local, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, doi bărbați, de 32 de ani, respectiv 35 de ani, și doi tineri, de 22, respectiv 18 ani, ar fi fost agresați, de către un bărbat. Un alt bărbat le-ar fi distrus celor patru, două boxe audio și un bass, cauzându-le un prejudiciu de 7.000 de lei. Persoanele bătute au fost transportate la spital, dar au refuzat să fie examinate medico-legal", a transmis IPJ Călărași.

La fața locului au ajuns jandarmii și polițiștii. Se pare că și echipamentul muzical al manelistului a fost distrus.

Recent, Florin Salam a refuzat să mai participe la nunțile din județul Călărași, fapt care a stârnit nemulțumire în rândul minorităților din zonă.

Incidentul cu Sorinel Copilul de Aur vine la doar două zile după cazul unui alt manelist care a fost implicat într-o bătaie. Babi Minune a fost arestat pentru 24 de ore după ce a bătut și tâlhărit un bărbat pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel