Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cea mai bogată actriță din lume are o avere de 3 miliarde de dolari. S-ar putea să nu fi auzit niciodată de ea
WhatsApp
Când vine vorba de cei mai bogați actori din lume, numele unor celebrități precum Dwayne Johnson, Tom Cruise sau Morgan Freeman tind să domine conversația. Cu toate acestea, există o actriță care a ajuns în topul celor mai bogați actori din lume, deși mulți nu au auzit niciodată de ea. 
Cea mai bogată actriță din lume are o avere de 3 miliarde de dolari. S-ar putea să nu fi auzit niciodată de ea / Foto: Captură video youtube

Cu o avere netă impresionantă de 3 miliarde de dolari, Jami Gertz deține titlul de cea mai bogată actriță din lume în prezent. Cu toate acestea, mulți s-ar întreba: "Cine este Jami Gertz?"

Aparent, există o mulțime de oameni care nu reușesc să o identifice sau să-și amintească de rolurile ei celebre. Un internaut a recunoscut: "Am căutat întâi pe Google, pentru că nu știu cine este această persoană."

Un alt fan al actriței s-a întrebat de ce nu a mai apărut în producții recente: "Cum se face că nu prea o văd pe Jami Gertz în filme? S-a retras din actorie, are alte surse de venit?"

 

Actrița a avut o carieră de 40 de ani în lumea cinematografică

 

Deși nu este o prezență dominantă în industria cinematografică, Jami Gertz a avut roluri notabile în filme precum "Twister" și "Sixteen Candles." De asemenea, a apărut în seriale de televiziune precum "Seinfeld," "Modern Family" și "This is Us." Cu o carieră care a acoperit 40 de ani, începând din 1981 și până în 2017, totuși, acest lucru nu ar putea justifica întreaga sa avere, care o depășește pe cea a unor actori celebri precum George Clooney, Robert De Niro și Adam Sandler.

Să explicăm de unde provine această avere impresionantă: Jami Gertz și soțul ei sunt coproprietari ai echipei de baschet NBA Atlanta Hawks și proprietari minoritari ai echipei Milwaukee Beavers. Se pare că partea semnificativă a averii sale vine din investițiile în sport.

De asemenea, există speculații că Jami Gertz „s-ar fi căsătorit pentru bani" cu investitorul miliardar Tony Ressler. Cu toate acestea, este important de menționat despre cuplul că este cunoscut pentru implicarea lor activă în activități filantropice. În 2012, Giving Back Fund i-a numit pe Jami Gertz și soțul ei cei mai importanți donatori în scopuri caritabile printre toate celebritățile, după o donație record de 10 milioane de dolari către Fundația Ressler-Gertz. Această fundație se concentrează în principal pe sprijinirea artei, educației, sănătății și organizațiilor evreiești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel