Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cea mai așteptată luptă a anului: Elon Musk vs Mark Zuckerberg. După ani de dueluri intelectuale, urmează și o luptă corp la corp
WhatsApp
După ani de zile de rivalitate intelectuală, doi dintre cei mai mediatizați miliardari din domeniul tehnologiei - Elon Musk și Mark Zuckerberg au fost de acord să se lupte unul cu celălalt într-un meci corp la corp în cușcă.
Cea mai așteptată luptă a anului: Elon Musk vs Mark Zuckerberg. După ani de dueluri intelectuale, urmează și o luptă corp la corp / Foto: Instagram

În stânga îl avem pe cunoscutul Elon Musk, fondatorul Tesla cu o greutate de 83 de kilograme și 1,83 înălțime, iar în dreapta pe Mark Zuckerberg, președintele Facebook, 70 de kilograme și 1,71 înălțime.

 

Musk l-a provocat la duel pe Zuckerberg

 

Nu, nu citiți prost, lupta dintre aproape cei mai cunoscuți oameni din lume chiar va avea loc, conform lui Elon Musk care a postat un mesaj pe platforma sa de socializare Twitter în care a spus că este "gata pentru o luptă în cușcă" cu Mark Zuckerberg.

Președintele Facebook și al companiei mamă Instagram, Meta, a postat apoi o captură de ecran a tweet-ului lui Musk cu mențiunea "trimiteți-mi locația".

"Povestea vorbește de la sine", a declarat un purtător de cuvânt al Meta pentru BBC.

Musk a răspuns apoi la răspunsul lui Zuckerberg cu: "Vegas Octagon".

Octogonul este covorul de competiție și zona împrejmuită folosită pentru meciurile din Ultimate Fighting Championship (UFC). UFC are sediul în Las Vegas, Nevada.

Musk, care împlinește 52 de ani la sfârșitul acestei luni, a mai scris pe Twitter: "Am o mișcare grozavă pe care o numesc "The Walrus", în care mă întind deasupra adversarului meu și nu fac nimic."

 

Oamenii au transformat schimbul de replici dintre cei doi în postări amuzante



Ulterior, el a postat pe Twitter scurte videoclipuri cu morse, sugerând, probabil, că provocarea sa la adresa lui Zuckerberg ar putea să nu fie în întregime serioasă.

De asemenea, el a scris pe Twitter: "Aproape niciodată nu mă antrenez, cu excepția faptului că îmi iau copiii în brațe și îi arunc în aer".

Între timp, Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, s-a antrenat deja în arte marțiale mixte (MMA) și a câștigat recent turnee de jiu-jitsu.

Schimburile de replici au devenit virale, utilizatorii rețelelor de socializare dezbătând cine ar câștiga meciul, în timp ce alții au postat meme-uri, inclusiv afișe simulate care anunță lupta.

De exemplu, consultantul în afaceri Seyi Taylor a postat pe Twitter: "Alege-ți luptătorul" cu imagini ale celor doi șefi din domeniul tehnologiei.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel