Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cât trebuie să plătești pentru a sta o noapte în garsoniera lui Dorian Popa. Vedeta face bani frumoși de pe urma ei
WhatsApp
Chiar dacă Dorian Popa se bucură de multă faimă peste tot pe internet, iar câștigurile sale sunt pe măsură, mereu este loc de mai bine. Așadar, artistul și-a pus în chirie fosta garsonieră în care a locuit. Vezi cât profit îi generează.
Foto: Instagram

Înainte ca Dorian Popa să se mute în casa visurilor sale, vedeta a locuit într-o garsonieră din sectorul 3 din București. Deși multă lume se aștepta să vândă proprietatea, după ce a făcut acest pas important în viața lui, Dorian s-a gândit să o păstreze și să câștige și mai mulți bani cu ajutorul ei.

 

Ce profit a făcut vedeta de pe urma garsonierei

 

Astfel începând cu data de 27 mai 2022, artistul și-a scos locuința la închiriat în regim hotelier. Într-un vlogg pe Youtube, Dorian a spus câți bani a făcut până acum din această afacere legală.

În mai puțin de două luni, Dorian Popa a câștigat 2.500 de euro din garsoniera pe care a scos-o la închiriat. „Au venit deja 15 clienți, fraților. (…) Este muncă serioasă și legală. Până acum, prin intermediul Booking, garsoniera a realizat nici mai mult, nici mai puțin de 2.500 de euro într-o lună și un pic de subînchiriere sau închiriere în regim hotelier. Se pare că al nostru calcul de a nu o da în chirie lunară a fost extrem de reușit, de bun augur”, a spus el pe Youtube, chiar din garsoniera sa.

 

Cât trebuie să plătești pentru a sta o noapte în garsoniera lui Dorian Popa

 

Dorian Popa a investit mult în renovarea fostei sale locuințe, astfel că are un design modern în negru, alb și gri. Garsoniera este puternic luminată și asortată, la fel și bucătăria, dar și baia.

Locuința are în total 37 de mp și e situată la aproximativ 3 kilometri de centrul Bucureștiului, scrie pe booking.ro, site-ul de închirieri. Mai exact se află în Dristor, pe strada Caloian Județul.

Prețul unei nopți de cazare în garsoniera vedetei costă nici mai mult, nici mai puțin de 643 de lei, ceea ce pentru o singură cameră poate părea mult, însă nu este o garsonieră obișnuită, ci este „The Hatz Garsoniera”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel