Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bucătarul familiei Obama, mort într-un tragic accident de paddleboarding
WhatsApp

La începutul săptămânii, fostul bucătar de la Casa Albă din mandatul lui Barack Obama, a fost găsit mort pe malul sudic al Edgartown Great Pond din Martha's Vineyard. Tafari Campbell, în vârstă de 45 de ani, a lucrat ca bucătar la Casa Albă, pe care a părăsit-o atunci când și fostul președinte a plecat în 2016, la finalul mandatului.

Campbell a fost dat dispărut, duminică seara, după o excursie pe apă cu placa cu vâsle. Un martor ocular a povestit pentru poliție și CNN că fostul bucătar  ”a părut pentru scurt timp să se chinuie să rămână la suprafață, apoi s-a scufundat și nu a reapărut”.

Corpul, care a fost recuperat a doua zi, de către unitatea subacvatică a poliției din Massachusetts, se afla la aproximativ 30 de metri de țărm, la o adâncime de aproximativ 2,5 metri.

Barack și Michelle Obama, într-o declarație comună, au afirmat că ”Tafari a fost o parte iubită a familiei noastre. Când l-am cunoscut prima dată, era un talentat sous-șef la Casa Albă, creativ și pasionat de mâncare și de capacitatea acesteia de a aduce oamenii împreună”. Campbell a continuat să lucreze pentru fostul cuplu prezidențial și după terminarea mandatul de opt ani ca președinte SUA al lui Obama.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel