Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Boris Johnson și Carrie așteaptă al treilea copil împreună. La 58 de ani fostul premier britanic se laudă cu opt copii
WhatsApp
Boris Johnson și Carrie așteaptă al treilea copil împreună. Sosirea nou-născutului va însemna că Boris Johnson va avea cel puțin opt copii, bebelușul fiind al treilea copil pe care cuplul îl are împreună, după fiul Wilfred și fiica Romy.
Foto: Captură video youtube

Soția lui Boris Johnson, Carrie, a anunțat că așteaptă un alt copil împreună cu fostul premier. Într-o postare pe Instagram, ea a spus că noul bebeluș va sosi în "doar câteva săptămâni".

Acesta va fi al treilea copil pe care cuplul - care s-a căsătorit în 2021 - îl va avea împreună. Carrie a spus că "s-a simțit destul de epuizată" pentru "o mare parte din ultimele opt luni", adăugând că "abia așteaptă să îl cunoască pe acest micuț".

Fostul premier și soția sa și-au întâmpinat împreună primul copil, Wilfred, pe 29 aprilie 2020, când țara era în izolare.

 

„Abia așteptăm să îl cunoaștem pe acest micuț”



Ei au întâmpinat-o pe Romy pe 9 decembrie 2021, ceea ce înseamnă că cuplul va avea un copil de trei ani, unul de un an și un nou-născut de care să aibă grijă în același timp.

Postarea completă a lui Carrie pe Instagram sună astfel: "Un nou membru al echipei care va sosi în doar câteva săptămâni. M-am simțit destul de epuizată în cea mai mare parte a ultimelor 8 luni, dar abia așteptăm să îl cunoaștem pe acest micuț. Wilf este [foarte] entuziasmat de faptul că va fi din nou frate mai mare și a sporovăit despre asta non-stop. Să nu credeți că Romy are habar de ceea ce urmează... În curând va ști!"

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Carrie Johnson (@carrielbjohnson)

 

Sosirea nou-născutului va însemna că Johnson va avea cel puțin opt copii

El este deja tată pentru: Lara, Milo, Cassia și Theodore cu fosta soție, Marina Wheeler; Stephanie, după o aventură în 2009; și Wilfred și noua fetiță cu Carrie.

Johnson s-a căsătorit cu Carrie Symonds în cadrul unei ceremonii secrete la sfârșitul lunii mai 2021.

Premierul, în vârstă de 58 de ani, a schimbat jurămintele cu partenera sa de 35 de ani în fața unui grup select de prieteni și familie la Catedrala Westminster.

Niciunul dintre copiii adulți ai lui Johnson nu a fost prezent la nuntă, potrivit rapoartelor de la acea vreme.

Din cauza reglementărilor Covid, doar 30 de persoane au avut voie să asiste la festivități, care au fost rezultatul unei operațiuni de șase luni de "camuflaj și pumnal".

 

Cum este să fii tată în timp ce conduci o țară



În timpul unei călătorii în America, el a fost întrebat în cadrul emisiunii Today Show de la NBC despre cum este să fii tată în timp ce conduci țara.

El i-a spus reporterului Savannah Guthrie: "Este fantastic. Este multă muncă. Este multă muncă, vă spun asta, dar îmi place, îmi place la nebunie și vreau să știți că schimb multe scutece".

După ani de mister, Johnson a confirmat în sfârșit pentru prima dată câți copii are în urmă cu doi ani, în timp ce se pregătea să o întâmpine pe Romy.

Johnson a fost întrebat dacă avea șase copii la vremea respectivă, după nașterea lui Wilfred, iar el a răspuns "Da."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel