Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bogdan de la Ploiești, show pe un aeroport din Italia: „Sunt prea mulți oameni care mă iubesc” - VIDEO
WhatsApp
Artistul Bogdan de la Ploiești a făcut show pe un aeroport din Italia. 
Bogdan de la Ploiești, show pe un aeroport din Italia: „Sunt prea mulți oameni care mă iubesc” - VIDEO

Într-un video devenit viral pe TikTok, Bogdan de la Ploiești cântă versurile unui hit pe aeroportul din Bergamo, Italia. Acompaniat de colegi de-ai săi, totul s-a transformat într-un adevărat show.

 

@bogdandelaploiesti.haz #BERGAMO #AIRPORT #5pasidebine #fy ♬ sunet original - BogdanDeLaPloiesti

„Iubim prea mult ceea ce facem și nu întâmplător am ajuns la inima voastră! Sunt prea mulți oameni care mă iubesc pentru că un om bun rămâne bun până la sfârșit”, a scris Bogdan de la Ploiești.

 

Vezi și 

 

Bogdan de la Ploiești se mută în Elveția. Ce afacere și-a deschis și ce surpriză le-a pregătit românilor de acolo: „O masă gratis!”

 

Bogdan de la Ploiești urmează să se mute din țară, în Elveția. Acesta va deveni antreprenor și își dorește să-și dedice din timp acolo, alături de familia lui.

Bogdan de la Ploiești are planuri mari de viitor. Artistul se va muta în Elveția unde vrea să fie patron de restaurant. Acesta își va deschide propriul local și le va oferi românilor în ziua deschiderii câte o masă gratis. Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai îndrăgiți cânăreți de manele din România. Artistul știe să facă show oriunde merge, iar dacă vrei să îi ai invitat la petrecerea ta, trebuie să scoți o sumă frumușică de bani din buzunar.

Acesta a declarat că va deschide restaurantul pe data de 10 februarie și trebuie să facă câteva pregătiri pentru acel moment. Spune despre localul său că este unul mic și le face o surpriză românilor din Elveția. Artistul le va oferi mese gratis în ziua deschiderii românilor.

„O să deschid restaurantul pe 10 februarie, până atunci trebuie să mai fac niște pregătiri, este un restaurant micuț, la 40 de minute distanță de fiecare oraș mare. E oficial, o să mă mut aici, pentru că am avut un feeling încă de acum mulți ani, când cântam pe aici și îmi plac foarte mult oamenii de aici, îmi place țara, e foarte frumoasă, foarte liniștită, are foarte mult potențial și vreau să fiu mai aproape de familia mea”, a declarat el.

Citește continuarea AICI...

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel